Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Επιμορφωτική Δράση του Κ.Π.Ε Μακρινίτσας «Οικοτουρισμός στο Πήλιο – Διαδρομές στη Φύση και στην Παράδοση»
Επιμορφωτική Δράση του Κ.Π.Ε Μακρινίτσας  «Οικοτουρισμός στο Πήλιο – Διαδρομές στη Φύση και στην Παράδοση»

Επιμορφωτική Δράση του Κ.Π.Ε Μακρινίτσας «Οικοτουρισμός στο Πήλιο – Διαδρομές στη Φύση και στην Παράδοση»

Επιμορφωτική Δράση υλοποιεί το Κ.Π.Ε Μακρινίτσας για την Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: «Οικοτουρισμός στο Πήλιο – Διαδρομές στη Φύση και στην Παράδοση», την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:30 – 20:30 στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας, στη Μακρινίτσα, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Η δράση γίνεται με βάση το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων με αρ. πρωτ.: 151990/Δ2/29-09-2015 στο πλαίσιο της «Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» και θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα του Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας «Οικοτουρισμός στο Πήλιο – Διαδρομές στη Φύση και στην Παράδοση». Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέσα από τη βιωματική μάθηση τον τρόπο λειτουργίας και την εκπαιδευτική διαδικασία του Κ.Π.Ε.

Στη δράση μπορεί να συμμετέχουν κατά προτεραιότητα Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στην περιβαλλοντική εκπαίδευση (νέοι εκπαιδευτικοί, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι) που υπηρετούν στα σχολεία της Μαγνησίας. Οι που ενδιαφέρονται θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής τους, στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων, για την Α/θμια στο FAX (24210 76654) ή email (mail@dipe.mag.sch.gr) και για την Β/θμια στοFax (24210 50364) ή email (daniilidouk@gmail.com) μέχρι τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015. Η λίστα με τους επιλεγμένους εκπαιδευτικούς θα σταλεί από τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στη δράση πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνα 24280-69040, fax: 24280-90010 και e-mail: mail@kpe-makrin.mag.sch.gr (αναγράφοντας στο θέμα του email τη λέξη: «Μακρινίτσα-Οικοτουρισμός» και γράφοντας οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση