Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος
Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Την επι του με τα παιδιά, μέσα στο λειτουργικό πλαίσιο της Εκκλησίας, συνεχίζει μετά την επαναλειτουργία των Σχολείων, ο κ. Ιγνάτιος.

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος τη Δευτέρα 20/4, τέλεσε υποδειγματική-κατηχητική για τους ές και τις μαθήτριες της 1ης τάξεως του 1ου Λυκείου Βόλου, στον Ιερό Ναό Αγ. Μοδέστου Μελισσατίκων.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος και ο Θεολόγος Καθηγητής Σωτήριος Τσιτσιρίγκας, ανέλυαν στα παιδιά τα μέρη και τα τελούμενα της Θείας Λειτουργίας, επικεντρώνοντας στα βασικά σημεία του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας.

Στο τέλος, ο κ. Ιγνάτιος κάλεσε τα παιδιά, αυτές τις ημέρες να κάνουν μία ιδιαίτερη προσευχή για τις αθώες ψυχές που καθημερινώς χάνονται στα της Μεσογείου, ψάχνοντας μία καλύτερη , μακριά από τον τρόμο και το φόβο του πολέμου.

Την Τετάρτη 22/4 ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει υποδειγματική-κατηχητική για τους ές και τις μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ν. Ιωνίας, ενώ την Παρασκευή 24/4 ο κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου ς, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση