Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΚΚΛΗΣΙΑ » Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος
Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Επικοινωνεί με μαθητές ο Μητροπολίτης Δημητριάδος

Την επι του με τα παιδιά, μέσα στο λειτουργικό πλαίσιο της Εκκλησίας, συνεχίζει μετά την επαναλειτουργία των Σχολείων, ο κ. .

Συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος τη Δευτέρα 20/4, τέλεσε υποδειγματική-κατηχητική Θεία Λειτουργία για τους ές και τις μαθήτριες της 1ης τάξεως του 1ου Λυκείου Βόλου, στον Ιερό αό Αγ. Μοδέστου Μελισσατίκων.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος και ο Θεολόγος Καθηγητής Σωτήριος Τσιτσιρίγκας, ανέλυαν στα παιδιά τα μέρη και τα τελούμενα της Θείας Λειτουργίας, επικεντρώνοντας στα βασικά σημεία του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας.

Στο τέλος, ο κ. κάλεσε τα παιδιά, αυτές τις ημέρες να κάνουν μία ιδιαίτερη προσευχή για τις αθώες ψυχές που καθημερινώς χάνονται στα νερά της Μεσογείου, ψάχνοντας μία καλύτερη ζωή, μακριά από τον τρόμο και το φόβο του πολέμου.

Την Τετάρτη 22/4 ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει υποδειγματική-κατηχητική Θεία Λειτουργία για τους ές και τις μαθήτριες του 1ου . Ιωνίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ν. Ιωνίας, ενώ την Παρασκευή 24/4 ο κ. Ιγνάτιος θα λειτουργήσει για τους και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Πορταριάς, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πορταριάς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση