Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου
Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου

Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων κι Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου συνδιοργνώνει, μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων με την αρωγή και συμμετοχή, σημαντικών φορέων της περιοχής.

Για την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, στο Μουρτζούκου, θα πραγματοποιηθεί η κοπής πίτας.
Επίσης, το ίδιο απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί μία σύντομη από το δικηγόρο Παπαγγελή, αναφορικά με τις νομικές υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΔΕ, ( Μουρτζούκου) θα δεχθεί με ενδιαφέρον την γιατρών- μελών του Ιατρικού Συλλόγου για τις λοιμώξεις της περιόδου, μετά την πρωτοβουλία συνδιοργάνωσης, του Συλλόγου Γονέων του 32ου Δ.Σ. Βόλου.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 6.30 επίσης το απόγευμα, η ψυχολόγος Ιωάννα Γεωργιάδου, θα αναφερθεί στη «Νεανική Παραβατικότητα: Όρια στην οικογένεια». Ένα θέμα που αναφέρεται στη σχολική και την οικογενειακή , και θα δώσει την ευκαιρία για μια συζήτηση με τους γονείς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση