Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου
Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου

Ενημερωτικές εκδηλώσεις από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου

Η Ένωση Συλλόγων ονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Βόλου συνδιοργανώνει, μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων με την αρωγή και συμμετοχή, σημαντικών φορέων της περιοχής.

ια την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, στο κτίριο , θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής πίτας.
Επίσης, το ίδιο απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί μία σύντομη από το δικηγόρο Σταμάτη Παπαγγελή, αναφορικά με τις νομικές υποχρεώσεις των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΔΕ, (κτίριο ) θα δεχθεί με ενδιαφέρον την γιατρών- μελών του Ιατρικού Συλλόγου για τις λοιμώξεις της περιόδου, μετά την πρωτοβουλία συνδιοργάνωσης, του Συλλόγου Γονέων του 32ου .

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 6.30 επίσης το απόγευμα, η ψυχολόγος Ιωάννα Γεωργιάδου, θα αναφερθεί στη «Νεανική Παραβατικότητα: Όρια στην οικογένεια». Ένα θέμα που αναφέρεται στη και την οικογενειακή ζωή, και θα δώσει την ευκαιρία για μια συζήτηση με τους γονείς.

"Αλιεύοντας" την είδηση