Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΠΑΙΔΕΙΑ / Έκθεση ζωγραφικής με θέμα “Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών”
Έκθεση ζωγραφικής με θέμα  “Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών”

Έκθεση ζωγραφικής με θέμα “Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα, στο εμπορικό κέντρο “Golden Hall”, η τελετή εγκαινίων της έκθεσης ζωγραφικής με θέμα “Η μέσα από τα μάτια των παιδιών”, από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Το “παρών” έδωσε σημαντικός αριθμός πολιτώντιμώντας με αυτόν τον τρόπο την πρωτότυπη έκθεση ζωγραφικής, που διοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» και έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της οδικής ασφάλειας και να καλλιεργήσει οδική και συμπεριφορά στους μικρούς μας φίλους.

Στην έναρξη των εγκαινίων χαιρετισμό απηύθυναν η Διευθύντρια του Εμπορικού Κέντρου « Golden Hall » Ρενάτα Τσαούση, η (Κάρμεν των παιδιών) Κάρμεν Ρουγγέρη και ο Γενικός Διευθυντής της “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” Γιώργος Καλούδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για τη συνεργασία και τους χορηγούς που συνέβαλλαν στην υλοποίηση της Έκθεσης, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση που δείχνει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα στελέχη της KOSMOCAR A.E. και της ανακοίνωσαν την παραχώρηση, με τη μορφή δωρεάς, οχήματος με κίνηση φυσικού αερίου, για τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο της έκθεσης, η οποία περιλαμβάνει 214 ευφάνταστες παιδικές ζωγραφιές που εστάλησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν ως θέμα το ασφαλές ταξίδι και προς τους γονείς.

Ο χώρος της έκθεσης διαθέτει επίσης, πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα στους μικρούς επισκέπτες να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής από έμπειρους αστυνομικούς της Τροχαίας. Επιπλέον όσα παιδιά επισκέπτονται την έκθεση μπορούν να ζωγραφίζουν και να τοιχοκολλούν τις δικές τους δημιουργίες με θέμα την .

Τα , που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την έκθεση και να παρακολουθήσουν το κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας 213 – 1520505 και 210 – 6924558.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ξυλοδαρμός Πακιστανού στα Κανάλια #ξυλοδαρμός - https://t.co/qJU2pYVhT3 -

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

"Αλιεύοντας" την είδηση