Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Συνάντηση Ένωσης Γονέων με το νέο προϊστάμενο Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας
Συνάντηση Ένωσης Γονέων με το νέο προϊστάμενο Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συνάντηση Ένωσης Γονέων με το νέο προϊστάμενο Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συνάντηση με το νέο προϊστάμενο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμις Εκπίδευσης ς Γιώργο Πολύζο, πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς Δήμου Βόλου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, τέθηκαν μια σειρά από θέματα που αφορούν στις σχολικές κοινότητες, την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, τη συνεργασία εκπαιδευτικών, και γονέων, τα προβλήματα και οι πιθανές λύσεις, οι προτάσεις των γονέων στο πλαίσιο της γενικότερης προσφοράς τους, μέσα από τους Συλλόγους Γονέων κ.α.

Και από τις δύο πλευρές, δόθηκαν δεσμεύσεις για αγαστή συνεργασία με στόχο πάντα, την καλύτερη παροχή της εκπαίδευσης στους .

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο κ. Πολύζος ανέφερε ότι δράσεις όπως το «1ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» που διοργανώνει η σε συνεργασία με πολλούς ακόμη φορείς και εκπαιδευτικούς, στις 8, 9 και 10 Απριλίου , θα υποστηρίζονται από τη , αφού προάγουν τη μάθηση .

Συνεχίζονται οι συναντήσεις

Αξίζει να σημειωθεί, ότι συνάντηση θα υπάρξει το επόμενο χρονικό διάστημα και με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Σωκράτη Σαβελίδη. Παράλληλα, τα μέλη του Δ.Σ. (Ηλίας Κουτσερής, Θέμης Κορομηλής, Έφη Διανέλλου, Γεωργία Μπίτση, Ελένη Βεργίνη, Λίτσα Χαρίτου και Λιάνα Πασχούδη- τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται για επικοινωνία με τα μέλη των σχολικών κοινοτήτων στο http://enosigoneonvolou.blogspot.gr ), συνεχίζουν τις επαφές και επισκέψεις τόσο με μέλη σχολικών κοινοτήτων, όσο και με φορείς, στο πλαίσιο προώθησης ζητημάτων της Ένωσης και των σχολικών κοινοτήτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση