Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Συνάντηση Ένωσης Γονέων με το νέο προϊστάμενο Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας
Συνάντηση Ένωσης Γονέων με το νέο προϊστάμενο Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συνάντηση Ένωσης Γονέων με το νέο προϊστάμενο Διεύθυνσης Α’/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας

Συνάντηση με το νέο προϊστάμενο Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργο Πολύζο, πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου .

Στο επίκεντρο της συζήτησης, τέθηκαν μια σειρά από θέματα που αφορούν στις σχολικές κοινότητες, την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων, τη συνεργασία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, τα προβλήματα και οι πιθανές λύσεις, οι των γονέων στο πλαίσιο της γενικότερης προσφοράς τους, μέσα από τους Συλλόγους Γονέων κ.α.

Και από τις δύο πλευρές, δόθηκαν δεσμεύσεις για αγαστή συνεργασία με στόχο πάντα, την καλύτερη παροχή της εκπαίδευσης στους .

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο κ. Πολύζος ανέφερε ότι δράσεις όπως το «1ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» που διοργανώνει η σε συνεργασία με πολλούς ακόμη φορείς και εκπαιδευτικούς, στις 8, 9 και 10 Απριλίου , θα υποστηρίζονται από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αφού προάγουν τη μάθηση .

Συνεχίζονται οι συναντήσεις

Αξίζει να σημειωθεί, ότι συνάντηση θα υπάρξει το επόμενο χρονικό διάστημα και με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτη Σαβελίδη. Παράλληλα, τα μέλη του Δ.Σ. (Ηλίας Κουτσερής, Θέμης Κορομηλής, Έφη Διανέλλου, Γεωργία Μπίτση, Ελένη Βεργίνη, Λίτσα Χαρίτου και Λιάνα Πασχούδη- τα στοιχεία των οποίων βρίσκονται για επικοινωνία με τα μέλη των σχολικών κοινοτήτων στο http://enosigoneonvolou.blogspot.gr ), συνεχίζουν τις επαφές και επισκέψεις τόσο με μέλη σχολικών κοινοτήτων, όσο και με φορείς, στο πλαίσιο προώθησης ζητημάτων της Ένωσης και των σχολικών κοινοτήτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά στη Βαρυμπόμπη #φωτιά - https://t.co/e7au2LEOw4 -

  • Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Μάχη σε τρία μέτωπα, εκκενώθηκε οικισμός και κατασκήνωση – Έκλεισε η Εθνική Οδός… - https://t.co/vnjx8iDvFH -

  • Ο #Αχελώος «ασπίδα» για την αυτονομία της χώρας σε ηλεκτρική ενέργεια σε νερό #Αχελώος - https://t.co/93iRsA9KSo -

"Αλιεύοντας" την είδηση