Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Εκλογές  στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Εκλογές στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. πραγματοποιεί η Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Δήμου την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και 18.00 στους χώρους του υ Δεύτερης Ευκαιρίας (Αναπαύσεως-/ Κτίριο Μουρτζούκου).

Η διαδικασία θα επαναληφθεί σε περίπτωση μη απαρτίας, την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο .

Όσοι επιθυμούν να είναι στις , να το δηλώσουν έγκαιρα, στην Γενική Γραμματέα της Ένωσης, στα τηλέφωνα 6977507658 και 24210-35887.

Δικαίωμα συμμετοχής στις Εκλογές έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη της Ένωσης. Σε περίπτωση εκκρεμότητας, η πληρωμή της εισφοράς, 20 ετησίως, θα γίνεται και επιτόπου, την ημέρα της Συνέλευσης, στην ταμία της Ένωσης.

Τα μέλη επίσης, πρέπει να φέρουν φωτοαντίγραφα (επικυρωμένα από την Διεύθυνση του υ) όπου θα γνωστοποιούν προς την Ένωση, ποιοί γονείς θα τους αντιπροσωπεύουν στην ανωτέρω Γενική/ Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, βάσει του Πρακτικού Αρχαιρεσιών και της κατάστασης των γονέων που ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές του Συλλόγου τους. (Αναλογία 1 προς 30 ψηφίσαντες και μέχρι 3 Αντιπρόσωποι ανά Σύλλογο σχολείου).

Σε περίπτωση κωλύματος κάποιου από τους υπάρχοντες Αντιπροσώπους, να οριστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αντικαταστάτης.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση