Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Eκλογές αύριο στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας
Eκλογές αύριο στην  ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Eκλογές αύριο στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μγνησίς που θα προκύψει από τις που θα πραγματοποιηθούν αύριο πρέπει να δώσει τους αγώνες και να συνεχίζει να παλεύει, τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΛΜΕ Σωκρ. Σαβελίδης, στη σημερινή απολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο .

Όπως δήλωσε ο κ. Σαβελίδης «τα δύο αυτά χρόνια το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αντιμετώπισε μάλλον την πιο δύσκολη περίοδος του συνδικαλιστικού κινήματος από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα. Αντιμετώπισε καθηγητές που απολύθηκαν, την θεμάτων, υποχρεωτικές μετατάξεις, την ανέχεια του κινήματος αλλά κι όλης της κοινωνίας, όλες τις βάρβαρες πολιτικές που νιώθουμε στο πετσί μας.

Ήταν δύσκολη διετία κι απαιτείται το νέο Δ.Σ. να συνεχίσει αυτή την πολιτική, της αιχμής του δόρατος όλων των ΕΛΜΕ της ς, που αποτέλεσε η ΕΛΜΕ ».

IMG_20150610_113220

Τέλος ο απερχόμενος Πρόεδρος, ο οποίος δε θα είναι υποψήφιος στις αυριανές αρχαιρεσίες, ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. καλή δύναμη γιατί όπως τόνισε «την χρειάζεται».

Επισημαίνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθούν οι για το νέο Δ.Σ. αλλά και για αντιπροσώπους στα αρμόδια όργανα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στο Διδακτήριο, προκειμένου να μην παρακωλυθεί η εκπαιδευτική διαδικασία των εξετάσεων στα σχολεία .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση