Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Eκλογές αύριο στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας
Eκλογές αύριο στην  ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Eκλογές αύριο στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας που θα προκύψει από τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν αύριο πρέπει να δώσει τους αγώνες και να συνεχίζει να παλεύει, τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδης, στη σημερινή απολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΕ.

Όπως δήλωσε ο κ. Σαβελίδης «τα δύο αυτά χρόνια το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αντιμετώπισε μάλλον την πιο δύσκολη του συνδικαλιστικού κινήματος από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα. Αντιμετώπισε που απολύθηκαν, την τράπεζα θεμάτων, υποχρεωτικές μετατάξεις, την ανέχεια του κινήματος αλλά κι όλης της κοινωνίας, όλες τις βάρβαρες πολιτικές που νιώθουμε στο πετσί μας.

Ήταν δύσκολη διετία κι απαιτείται το νέο Δ.Σ. να συνεχίσει αυτή την πολιτική, της αιχμής του δόρατος όλων των ΕΛΜΕ της Ελλάδας, που αποτέλεσε η ΕΛΜΕ Μαγνησίας».

IMG_20150610_113220

Τέλος ο απερχόμενος Πρόεδρος, ο οποίος δε θα είναι υποψήφιος στις αυριανές αρχαιρεσίες, ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. καλή δύναμη γιατί όπως τόνισε «την χρειάζεται».

Επισημαίνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. αλλά και για αντιπροσώπους στα αρμόδια όργανα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στο Καρτάλειο Διδακτήριο, προκειμένου να μην παρακωλυθεί η εκπαιδευτική διαδικασία των εξετάσεων στα σχολεία .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση