Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Eκλογές αύριο στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας
Eκλογές αύριο στην  ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Eκλογές αύριο στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Το της Μγνησίς που θα προκύψει από τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν αύριο πρέπει να δώσει τους αγώνες και να συνεχίζει να παλεύει, τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος της Μαγνησίας Σωκρ. Σαβελίδης, στη σημερινή απολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Τ.

Όπως δήλωσε ο κ. Σαβελίδης «τα δύο αυτά χρόνια το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αντιμετώπισε μάλλον την πιο δύσκολη του συνδικαλιστικού κινήματος από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα. Αντιμετώπισε καθηγητές που απολύθηκαν, την τράπεζα θεμάτων, υποχρεωτικές μετατάξεις, την ανέχεια του κινήματος αλλά κι όλης της κοινωνίας, όλες τις βάρβαρες πολιτικές που νιώθουμε στο πετσί μας.

Ήταν δύσκολη διετία κι απαιτείται το να συνεχίσει αυτή την πολιτική, της αιχμής του δόρατος όλων των ΕΛΜΕ της Ελλάδας, που αποτέλεσε η ΕΛΜΕ Μαγνησίας».

IMG_20150610_113220

Τέλος ο απερχόμενος , ο οποίος δε θα είναι υποψήφιος στις αυριανές αρχαιρεσίες, ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. καλή δύναμη γιατί όπως τόνισε «την χρειάζεται».

Επισημαίνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. αλλά και για αντιπροσώπους στα αρμόδια όργανα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στο , προκειμένου να μην παρακωλυθεί η εκπαιδευτική διαδικασία των εξετάσεων στα σχολεία .

"Αλιεύοντας" την είδηση