Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Eκλογές αύριο στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας
Eκλογές αύριο στην  ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Eκλογές αύριο στην ΕΛΜΕ Μαγνησίας

Το νέο Δ.Σ. της που θα προκύψει από τις που θα πραγματοποιηθούν αύριο πρέπει να δώσει τους και να συνεχίζει να παλεύει, τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος της Σωκρ. , στη σημερινή απολογιστική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΕ.

Όπως δήλωσε ο κ. «τα δύο αυτά χρόνια το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αντιμετώπισε μάλλον την πιο δύσκολη περίοδος του συνδικαλιστικού κινήματος από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα. Αντιμετώπισε που απολύθηκαν, την , υποχρεωτικές μετατάξεις, την ανέχεια του κινήματος αλλά κι όλης της κοινωνίας, όλες τις βάρβαρες πολιτικές που νιώθουμε στο πετσί μας.

Ήταν δύσκολη διετία κι απαιτείται το νέο Δ.Σ. να συνεχίσει αυτή την πολιτική, της αιχμής του δόρατος όλων των ΕΛΜΕ της Ελλάδας, που αποτέλεσε η ».

IMG_20150610_113220

Τέλος ο απερχόμενος Πρόεδρος, ο οποίος δε θα είναι υποψήφιος στις αυριανές αρχαιρεσίες, ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. καλή δύναμη γιατί όπως τόνισε «την χρειάζεται».

Επισημαίνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθούν οι για το νέο Δ.Σ. αλλά και για αντιπροσώπους στα αρμόδια όργανα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα στο , προκειμένου να μην παρακωλυθεί η εκπαιδευτική διαδικασία των εξετάσεων στα .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έξι θετικά κρούσματα στα rapid-test στον Βόλο #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/HUoECWjxme -

  • Ομαλά η έναρξη Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/fjuUTf7If9 -

  • Αποτελέσματα Προαγωγικών εξετάσεων Κempo Karate 2021 #ΚempoKarate - https://t.co/494MBUSP8k -

"Αλιεύοντας" την είδηση