Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Έκκληση για ενεργοποίηση των εθελοντών αιμοδοτών μέσω των Συλλόγων Γονέων
Έκκληση για ενεργοποίηση των εθελοντών  αιμοδοτών μέσω των Συλλόγων Γονέων

Έκκληση για ενεργοποίηση των εθελοντών αιμοδοτών μέσω των Συλλόγων Γονέων


Έκκληση για την ενεργοποίηση των αιμοδοτών των σχολικών μονάδων κάνει το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Βόλου, μετά την παράκληση της προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Δέσποινας Λουκάκη, για αιμοδοσία όσων μπορούν, μιας που η επάρκεια αίματος πλέον δεν είναι εξασφαλισμένη.

Στην διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης για την που διοργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, έγινε γνωστή η έλλειψη φιαλών αίματος ώστε να εξασφαλίζουν την μετάγγιση, στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Έτσι λοιπόν, η Ένωση καλεί τους Συλλόγους Γονέων που έχουν ενεργοποιημένες « αίματος», να ανταποκριθούν είτε οργανώνοντας αιμοδοσίες, είτε τα μέλη τους, να προσφέρουν αίμα, σε ήδη προγραμματισμένες αιμοδοσίες.

Οι και οι , μπορούν να δώσουν το παράδειγμα στα τους που συμπληρώνουν τους τρεις πυλώνες των σχολικών κοινοτήτων και τα οποία μας, είναι και οι μελλοντικοί αιμοδότες εθελοντές.

Σημειώνεται επίσης, ότι την Τρίτη 13 Μαρτίου και ώρες 9.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. στον αύλειο χώρο των σχολείων Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου – 4ο Γυμνάσιο . Ιωνίας (Στρατή Μυριβήλη 1 – Φυτόκο δίπλα από τη Γεωπονική Σχολή) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία.

Η αιμοδοσία συνδιοργανώνεται από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και τους συλλόγους προσωπικού των συστεγαζόμενων σχολείων Ε.Ε.Ε.ΕΚ Βόλου & 4οΓυμνάσιο . Ιωνίας και τον Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από (Βόλου).

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους, αλλά κυρίως, να προσφέρουν ζωή με το αίμα τους!

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση