Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Εκδηλώσεις και αλληλεγγύη στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου
Εκδηλώσεις και αλληλεγγύη στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου

Εκδηλώσεις και αλληλεγγύη στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου

Την λληλεγγύη τους στους πρόσφυγες, αλλά και σε οικογένειες συμμαθητών τους δείχνουν οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου , που μέσω του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, ολοκλήρωσαν και απέστειλαν ήδη ρούχα και τρόφιμα σε ποσότητα οχτώ κουτιών σε Χίο, Λέσβο και Σάμο, προκειμένου να δοθούν στους πρόσφυγες που καταφθάνουν συνεχώς.

                                                                                                                                                                                   Παράλληλα, με τη συνδρομή πάντα του διευθυντή του υ κ. Απόστολου Βακρατσά, των εκπαιδευτικών του υ και σε αρμονική συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, συγκεντρώνονται τρόφιμα για οικογένειες του σχολείου που διαπιστωμένα έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα λειτούργησε «παζάρι χειροτεχνιών» για τις ανάγκες και δράσεις της σχολικής κοινότητας. 

Εορταστική

Στο μεταξύ, ο του 8ου Γυμνασίου , προσκαλεί , εκπαιδευτικούς και μαθητές, καθώς και όποιον άλλον επιθυμεί να παρευρεθεί, στη Χριστουγεννιάτικη που διοργανώνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 6:30 μ.μ. στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «θα λάβουν μέρος, η «Χορωδία και ορχήστρα του Ωδείου Βόλου και Νέας Αγχιάλου» της Βάσως Κεχαϊδου –Κορφιάτη αποδίδοντας εορταστικούς ύμ, καθώς και χορευτικό τμήμα του «Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου» παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς. Ελάτε να γνωριστούμε, να χαρούμε, να ανταλλάξουμε ευχές».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση