Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Εκδηλώσεις και αλληλεγγύη στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου
Εκδηλώσεις και αλληλεγγύη στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου

Εκδηλώσεις και αλληλεγγύη στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου

Την τους στους πρόσφυγες, αλλά και σε οικογένειες συμμαθητών τους δείχνουν οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Βόλου, που μέσω του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, ολοκλήρωσαν και απέστειλαν ήδη και σε ποσότητα οχτώ κουτιών σε Χίο, Λέσβο και Σάμο, προκειμένου να δοθούν στους πρόσφυγες που καταφθάνουν συνεχώς.

                                                                                          Παράλληλα, με τη συνδρομή πάντα του διευθυντή του σχολείου κ. Απόστολου Βακρατσά, των εκπαιδευτικών του σχολείου και σε αρμονική με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, συγκεντρώνονται για οικογένειες του σχολείου που διαπιστωμένα έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα λειτούργησε «παζάρι χειροτεχνιών» για τις ανάγκες και δράσεις της σχολικής κοινότητας. 

Εορταστική

Στο μεταξύ, ο Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Γυμνασίου Βόλου, προσκαλεί γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές, καθώς και όποιον άλλον επιθυμεί να παρευρεθεί, στη Χριστουγεννιάτικη που διοργανώνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 6:30 μ.μ. στο χώρο εκδηλώσεων του σχολείου.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «θα λάβουν μέρος, η «Χορωδία και ορχήστρα του Ωδείου Βόλου και Νέας Αγχιάλου» της Βάσως Κεχαϊδου –Κορφιάτη αποδίδοντας εορταστικούς ύμνους, καθώς και χορευτικό τμήμα του «Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου» παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς. Ελάτε να γνωριστούμε, να χαρούμε, να ανταλλάξουμε ευχές».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

 • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

 • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

 • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση