Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Eκδήλωση για τη νεανική παραβατικότητα και η σημασία των ορίων για το παιδί και τον έφηβο
Eκδήλωση για τη  νεανική παραβατικότητα και η σημασία των ορίων για το παιδί και τον έφηβο

Eκδήλωση για τη νεανική παραβατικότητα και η σημασία των ορίων για το παιδί και τον έφηβο

Στο πλαίσιο της ευαισθητος αλλά και της έγκυρης ς γονέων και εκπαιδευτικών για θέματα ψυχο-παιδαγωγικά, και με προσανατολισμό τη διασύνδεση οικογένειας και σχολείου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας ς Δήμου Βόλου και το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), διοργανώνουν αύριο Τετάρτη στις 17 Φεβρουαρίου 2016, στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο συγκρότημα (Επτά Πλατανίων με ) ομιλία με θέμα «Η εανική Παραβατικότητα και η σημασία των Ορίων για το και τον έφηβο».

Πρόκειται για μια ομιλία που θα παρουσιάσει με τρόπο απλό τους λόγους εμφάνισης της παραβατικής συμπεριφοράς και τους τρόπους αποφυγής της, με ομιλήτρια την κοινωνική-κλινική ψυχολόγο Γεωργιάδου Ιωάννα, εκπ. συστημική ψυχοθεραπεύτρια του Κέντρου Σωματικής και Ψυχολογικής υποστήριξης .

Καθώς το θέμα αναφέρεται τόσο στη όσο και στην οικογενειακή , θα δώσει την ευκαιρία για μια πλούσια συζήτηση με το κοινό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση