Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Eκδήλωση για τη νεανική παραβατικότητα και η σημασία των ορίων για το παιδί και τον έφηβο
Eκδήλωση για τη  νεανική παραβατικότητα και η σημασία των ορίων για το παιδί και τον έφηβο

Eκδήλωση για τη νεανική παραβατικότητα και η σημασία των ορίων για το παιδί και τον έφηβο

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης αλλά και της έγκυρης ενημέρωσης γονέων και εκπαιδευτικών για θέματα ψυχο-παιδαγωγικά, και με προσανατολισμό τη διασύνδεση οικογένειας και σχολείου, η Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Βόλου και το Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), διοργανώνουν αύριο Τετάρτη στις 17 Φεβρουαρίου , στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο συγκρότημα (Επτά Πλατανίων με ) με θέμα «Η Νεανική Παραβατικότητα και η σημασία των Ορίων για το παιδί και τον έφηβο».

Πρόκειται για μια που θα παρουσιάσει με τρόπο απλό τους λόγους εμφάνισης της παραβατικής συμπεριφοράς και τους τρόπους αποφυγής της, με ομιλήτρια την κοινωνική- ψυχολόγο Γεωργιάδου Ιωάννα, εκπ. συστημική ψυχοθεραπεύτρια του Κέντρου Σωματικής και Ψυχολογικής υποστήριξης ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Καθώς το θέμα αναφέρεται τόσο στη σχολική όσο και στην οικογενειακή , θα δώσει την ευκαιρία για μια πλούσια συζήτηση με το κοινό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΟΔ και ΛΕΔ Μαγνησίας και ΕΜΑΚ στις έρευνες για τη 12χρονη στη Βρύναινα  #ΒρύναιναΑλμυρού - https://t.co/3E77injIwG -

  • Ικανοποίηση από την πρώτη συμμετοχή του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα… - https://t.co/tJx2IzmWUK -

  • Έκθεση κεραμικής, ζωγραφικής, υφαντικής του ΚΔΑΠ Προσφυγικών της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ. - https://t.co/8fOFlOY4IL… -

"Αλιεύοντας" την είδηση