Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στο ΚΔΑΠ “Αριστοτέλειο”
Εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στο ΚΔΑΠ “Αριστοτέλειο”

Εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στο ΚΔΑΠ “Αριστοτέλειο”

Στο πλίσιο του Πνελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής FLL Greece 2021 “Game Changer – Replay)”, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και έλαβε χώρα στις 29-30 Μαΐου 2021, η του «Κέντρου» “” κατέκτησε την πρώτη θέση. Στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος για το έτος 2021, διαγωνιζόμενη με 73 αντίστοιχες ομάδες από την Ελλάδα και υπερνικώντας πολλαπλά εμπόδια που υπήρξαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του 19.

Από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2021, η ομάδα εκπροσωπεί (ως πρωταθλήτρια πλέον) την Ελλάδα και την πόλη του , στο παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής, ο οποίος διεξάγεται με την διαδικτυακή συμμετοχή 200 ομάδων. Ολόκληρη η διεξ πραγματοποιείται στην αγγλικά γλώσσα και τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Κυριακή 27 Ιουνίου το βράδυ.

Λόγω των συνθηκών, τόσο η συμμετοχή των ομάδων στους τελικούς (πανελλήνιο και παγκόσμιο), όσο και η των απονομών (πανελλήνιο) πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Το γεγονός αυτό στερεί από τα παιδιά την δυνατότητα να εκφράσουν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.

Για το λόγο αυτό, τη Κυριακή 27 Ιουνίου και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του «Κέντρου» (Μακρυνίτσης 131 β – Με Μακρυγιάννη) θα πραγματοποιηθεί, δια ζώσης, απονομής των βραβείων και μεταλλίων στα συμμετέχοντα μέλη της ομάδας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Προσκεκλημένος στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τις απονομές θα είναι τοπικός .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση