Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στο ΚΔΑΠ “Αριστοτέλειο”
Εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στο ΚΔΑΠ “Αριστοτέλειο”

Εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στο ΚΔΑΠ “Αριστοτέλειο”

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής FLL Greece 2021 “Game Changer – Replay)”, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και έλαβε χώρα στις 29-30 Μαΐου 2021, η ομάδα ρομποτικής του «Κέντρου» “RebelS up” κατέκτησε την πρώτη θέση. Στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος για το έτος 2021, διαγωνιζόμενη με 73 αντίστοιχες ομάδες από την Ελλάδα και υπερνικώντας πολλαπλά εμπόδια που υπήρξαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του 19.

Από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2021, η ομάδα εκπροσωπεί (ως πρωταθλήτρια πλέον) την Ελλάδα και την πόλη του Βόλου, στο παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής, ο οποίος διεξάγεται με την διαδικτυακή συμμετοχή 200 ομάδων. Ολόκληρη η διεξαγωγή πραγματοποιείται στην αγγλικά και τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Κυριακή 27 Ιουνίου το βράδυ.

Λόγω των συνθηκών, τόσο η συμμετοχή των ομάδων στους τελικούς (πανελλήνιο και παγκόσμιο), όσο και η εκδήλωση των απονομών (πανελλήνιο) πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Το γεγονός αυτό στερεί από τα την δυνατότητα να εκφράσουν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.

Για το λόγο αυτό, τη Κυριακή 27 Ιουνίου και 20:00 στις εγκαταστάσεις του «Κέντρου» (Μακρυνίτσης 131 β – Με Μακρυγιάννη) θα πραγματοποιηθεί, δια ζώσης, εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στα συμμετέχοντα μέλη της ομάδας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Προσκεκλημένος στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τις απονομές θα είναι τοπικός βουλευτής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίτιμη διδάκτορα αναγορεύει το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας την Ξένια Καλογεροπούλου - https://t.co/Viz6TUiYeU… -

  • Μενδώνη για Γλυπτά Παρθενώνα: Διά της διπλωματικής οδού θα αναζητηθούν οι ημερομηνίες συνομιλιών με τη Βρετανία… - https://t.co/uXNlHjIpAw -

  • #Δάκης: Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής #Δάκης - https://t.co/mLTpBxAd5Z -

"Αλιεύοντας" την είδηση