Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στο ΚΔΑΠ “Αριστοτέλειο”
Εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στο ΚΔΑΠ “Αριστοτέλειο”

Εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στο ΚΔΑΠ “Αριστοτέλειο”

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής FLL Greece 2021 “Game Changer – Replay)”, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και έλαβε χώρα στις 29-30 Μαΐου 2021, η ομάδα ρομποτικής του «Κέντρου» “RebelS up” κατέκτησε την πρώτη θέση. Στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος για το έτος 2021, διαγωνιζόμενη με 73 αντίστοιχες ομάδες από την και υπερνικώντας πολλαπλά εμπόδια που υπήρξαν λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του 19.

Από τις 24 έως τις 27 Ιουνίου 2021, η ομάδα εκπροσωπεί (ως πρωταθλήτρια πλέον) την και την πόλη του Βόλου, στο παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής, ο οποίος διεξάγεται με την διαδικτυακή συμμετοχή 200 ομάδων. Ολόκληρη η διεξαγωγή πραγματοποιείται στην αγγλικά γλώσσα και τα αποτελέσματα του Παγκόσμιου Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Κυριακή 27 Ιουνίου το βράδυ.

Λόγω των συνθηκών, τόσο η συμμετοχή των ομάδων στους τελικούς (πανελλήνιο και παγκόσμιο), όσο και η εκδήλωση των απονομών (πανελλήνιο) πραγματοποιήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Το γεγονός αυτό στερεί από τα παιδιά την δυνατότητα να εκφράσουν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους.

Για το λόγο αυτό, τη Κυριακή 27 Ιουνίου και ώρα 20:00 στις εγκαταστάσεις του «Κέντρου» (Μακρυνίτσης 131 β – Με Μακρυγιάννη) θα πραγματοποιηθεί, δια ζώσης, εκδήλωση απονομής των βραβείων και μεταλλίων στα συμμετέχοντα μέλη της ομάδας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Προσκεκλημένος στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τις απονομές θα είναι τοπικός βουλευτής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση