Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Εφημερίδα εξέδωσε η Δ’ Τάξη του 19ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου
Εφημερίδα  εξέδωσε η Δ’ Τάξη του 19ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Εφημερίδα εξέδωσε η Δ’ Τάξη του 19ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Ήταν να μην πάρει τη μυρωδιά της εφημερίδας, η Δ' Τάξη του 19ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου. Μέσα σε δύο μήνες κυκλοφόρησε δύο τεύχη από «Σχολικά έα» , όπως αναφέρεται ο τίτλος της μικρής εφημερίδας, στην οποία μπορεί να διαβάσει κανείς ενδιαφέροντα θέματα.

Οι της Δ' Τάξης και η τους Ζωή Μαργαρίτη, προχώρησαν τον περασμένο Μάρτιο στην έκδοση μιας εφημερίδας 20 σελίδων, στην οποία αποτυπώθηκαν του υ, ιστορικά, εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά θέματα, ενώ ενδιαφέρον προκαλεί η του διευθυντή του υ Λάμπρου Σδρόλια.

Στην πασχαλινή έκδοση καταγράφονται ήθη και έθιμα για τη γιορτή του Πάσχα, με αθλητή του αθλητή του σχολείου Ορφέα Γεωργιάδη, εκδηλώσεις και εκδρομές, ενώ προαναγγέλλεται το γεγονός της γιορτής λήξης του σχολικού έτους, που θα έχει αφιέρωμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω ότι εφέτος είναι ολυμπιακή χρονιά.

Σημειώνεται ότι στη συγκριμένη έκδοση συμμετέχουν και οι τρεις μικρότερες τάξεις.

Παράλληλα και από τις δύο δεν λείπουν οι συνταγές μαγειρικής.

Η εφημερίδα υπάρχει και στο διαδίκτυο και όπως τονίζεται από τη συντακτική ομάδα «αν δεν την έχετε ανακαλύψει μέχρι τώρα, πρέπει να σας πούμε ότι πολλά παιχνίδια (που θα τα βρείτε μόνο εκεί) αλλά και επιπλέον άρθρα. Η διεύθυνση είναι: http://tasxolikamasnea.weebly.com/

Η ταυτότητα της εφημερίδας έχει ως εξής:
Υπεύθυνος Έκδοσης: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Υπεύθυνη Ύλης: Ζωή Μαργαρίτη, ΠΕ70
Υπεύθυνη Ηλεκτρονικής Έκδοσης: Αναστασία Κουρελά, ΠΕ05
Συντάκτες: Αντωνίου Βύρων, Αντωνίου Χρήστος, Βλάχος Βασίλειος, Βούλγαρη Χριστίνα, Γιαμαρέλου Βιβή, Διανέλλος Απόστολος, Καλογήρου Ευθυμία, Κεραμίδας Ιωάννης, Κυριαζή Αγγελική, Μαϊμάρη Ελένη, Μιράκα Αλντι, Μπακλατζή Έλενα, Πατρώνας ίκος, Σκαρίμβα Αρετή, Σκαρλάτος Δημήτρης, Σκέμπι Διονύσης, Τσίρος Θάνος, Τσούμπκο Αλέξανδρος, Χορταργιά Νάσια, Χρηστίδη Θεοδώρα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση