Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Εκστρατεία Ecomobility στην πόλη του Βόλου
Εκστρατεία Ecomobility στην πόλη του Βόλου

Εκστρατεία Ecomobility στην πόλη του Βόλου

Tην στην πόλη του Βόλου συνδιοργνώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά o , ο Εθελοντικός Οργανισμός για το ECOCITY και οι Επιτροπές Οργάνωσης της Εκστρατείας ECOMOBILITY .

Η παρουσίαση του φετινού εκπαιδευτικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου , στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου. Την παρουσίαση θα κάνει ο συντονιστής της Εκστρατείας Ecomobility  Θάνος Ζαφειρόπουλος. Παρόντες θα είναι εκπρόσωποι των σχολικών μονάδων που συμμετέχουν και τα αρμόδια στελέχη του Δήμου Βόλου.

Σημαντικό στοιχείο της φετινής δράσης αποτελεί η επέκταση του προγράμματος, με την προσθήκη της Εκστρατείας στην οποία συμμετέχουν επιστημονικοί και κοινωνικοί φορείς προκειμένου να εκπονηθεί πρόταση για την Οικολογική και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση στην πόλη μας. Βασική συμμετέχουσα μονάδα από την πόλη του Βόλου αποτελεί το Κ. Βόλου.

Η παρουσίαση της ολοκληρωμένης δουλειάς των μαθητών του θα πραγματοποιηθεί από τους ίδιους τους μαθητές την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2015 σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση