Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Δύο περιστατικά κρίσεων πανικού σήμερα στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Δύο περιστατικά κρίσεων πανικού σήμερα στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Δύο περιστατικά κρίσεων πανικού σήμερα στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Δύο σε υποψήφιο και υποψήφια των Πανελλαδικών εξετάσεων προκλήθηκαν σήμερα, σε εξεταστικά κέντρα σε Βόλο και στη Ν. Ιωνία.

Η πρώτη σημειώθηκε, στις 8.30 το πρωί πριν την έναρξη των εξετάσεων σε υποψήφιο στο Βόλο και η δεύτερη στις 11 το πρωί, σε υποψήφια εξεταστικού υ Ν. Ιωνίας, λίγο πριν τελειώσει τις εξετάσεις.

Οι ενημέρωσαν άμεσα το και τους γονείς των δύο μαθητών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο , ενώ τους επισκέφθηκε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης Σαβελίδης, που πληροφορήθηκε ότι θα έμεναν μερικές ώρες στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και στη συνέχεια θα έπαιρναν εξιτήριο.

Ο κ. Σαβελίδης είπε ότι, λόγω παρακολούθησης των σεμιναρίων κρίσεων πανικού τα μέλη των εξεταστικών επιτροπών, ανταποκρίθηκαν άμεσα και άψογα και στις δύο περιπτώσεις και συμπαραστάθηκαν στους , μέχρι να τους παραλάβουν ασθενοφόρα του .

Ο υποψήφιος που δεν κατάφερε να δώσει εξετάσεις και η υποψήφια αν επιθυμεί και δηλώσει, μπορούν να δώσουν τα σημερινά μαθήματα στις επαναληπτικές εξετάσεις την περίοδο μεταξύ 6 και 16 Ιουνίου.

Όσων αφορά τα μαθήματα, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά (ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών και θεωρητικής κατεύθυνσης) και στα Μαθηματικά (ομάδων προσανατολισμού θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και ς, αλλά και θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης).

Στα Αρχαία εξετάστηκαν 488 υποψήφιοι με το νέο σύστημα, στα Μαθηματικά θετικών σπουδών και επιστημών εξετάστηκαν 372 υποψήφιοι και στα Μαθηματικά οικονομίας και ς 273 υποψήφιοι (1133 σύνολο), ενώ στα εξεταστικά κέντρα δεν παρουσιάστηκε μικρός αριθμός υποψηφίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση