Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Δύο περιστατικά κρίσεων πανικού σήμερα στις Πανελλαδικές εξετάσεις
Δύο περιστατικά κρίσεων πανικού σήμερα στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Δύο περιστατικά κρίσεων πανικού σήμερα στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Δύο κρίσεις πανικού σε υποψήφιο και υποψήφια των Πανελλαδικών εξετάσεων προκλήθηκαν σήμερα, σε εξεταστικά κέντρα σε Βόλο και στη Ν. Ιωνία.

Η πρώτη κρίση πανικού σημειώθηκε, στις 8.30 το πρωί πριν την έναρξη των εξετάσεων σε υποψήφιο στο Βόλο και η δεύτερη στις 11 το πρωί, σε υποψήφια εξεταστικού κέντρου Ν. Ιωνίας, λίγο πριν τελειώσει τις εξετάσεις.

Οι καθηγητές ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και τους των δύο μαθητών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, ενώ τους επισκέφθηκε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτης Σαβελίδης, που πληροφορήθηκε ότι θα έμεναν μερικές ώρες στη Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας και στη συνέχεια θα έπαιρναν εξιτήριο.

Ο κ. Σαβελίδης είπε ότι, λόγω παρακολούθησης των σεμιναρίων κρίσεων πανικού τα μέλη των εξεταστικών επιτροπών, ανταποκρίθηκαν άμεσα και άψογα και στις δύο περιπτώσεις και συμπαραστάθηκαν στους μαθητές, μέχρι να τους παραλάβουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο υποψήφιος που δεν κατάφερε να δώσει εξετάσεις και η υποψήφια αν επιθυμεί και δηλώσει, μπορούν να δώσουν τα σημερινά μαθήματα στις επαναληπτικές εξετάσεις την περίοδο μεταξύ 6 και 16 Ιουνίου.

Όσων αφορά τα μαθήματα, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα Αρχαία Ελληνικά (ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών και θεωρητικής κατεύθυνσης) και στα Μαθηματικά (ομάδων προσανατολισμού θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής, αλλά και θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης).

Στα Αρχαία εξετάστηκαν 488 υποψήφιοι με το νέο σύστημα, στα Μαθηματικά θετικών σπουδών και επιστημών εξετάστηκαν 372 υποψήφιοι και στα Μαθηματικά οικονομίας και πληροφορικής 273 υποψήφιοι (1133 σύνολο), ενώ στα εξεταστικά κέντρα δεν παρουσιάστηκε μικρός αριθμός υποψηφίων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση