Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Διακρίσεις για εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μαγνησίας
Διακρίσεις για εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μαγνησίας

Διακρίσεις για εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μαγνησίας

Δυο διακρίσεις πέτυχαν το 1ο ΕΛ Νέας Ιωνίας και το Πανεπιστήμιο ς.

Συγκεκριμένα το 1ο ΕΛ Νέας Ιωνίας διακρίθηκε στον πανελλήνιο ικό διαγωνισμό αρχειακής ς με τίτλο: «Η ιστορία του υ μου», που διοργανώθηκε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού.

Οι 4 ές, Έλενα Σιάρρα, Θανάσης Πανουτσόπουλος, Κατερίνα Μαρκάκη και Κωνσταντίνα Πλαϊνού διέπρεψαν , όπως και οι τους, που τους βοήθησαν στην έρευνα της ιστορίας του υ τους από τα χρόνια της παράγκας, με την έλευση των προσφύγων, μέχρι και την ανέγερση του σημερινού διδακτηρίου, το 1972.

Εν τω μεταξύ, ομάδες των αποφοίτων του Πανεπιστημίου ς, που αποτελούνται από τους Δρ. Νικόλαο Νανά, Αργύρη Στεργίου, Χριστόφορο Βαρακλιώτη, Χριστόφορο Δημητριάδη, Γιώργο Σκιαδόπουλο (απόφοιτου της ΑΣΟΕΕ), Παναγιώτη Αναστασιάδη, Μιχάλη Μιχαηλίδη και Απόστολο Λεούση, που διακρίθηκαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν – Ennovation, που διοργάνωσαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση