Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Διακρίσεις για εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μαγνησίας
Διακρίσεις για εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μαγνησίας

Διακρίσεις για εκπαιδευτικά ιδρύματα της Μαγνησίας

Δυο διακρίσεις πέτυχαν το 1ο Νέας Ιωνίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα το 1ο Νέας Ιωνίας διακρίθηκε στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό αρχειακής έρευνας με τίτλο: «Η ιστορία του σχολείου μου», που διοργανώθηκε από το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού.

Οι 4 μαθητές, Έλενα Σιάρρα, Θανάσης Πανουτσόπουλος, Κατερίνα Μαρκάκη και Κωνσταντίνα Πλαϊνού διέπρεψαν , όπως και οι καθηγητές τους, που τους βοήθησαν στην έρευνα της ιστορίας του σχολείου τους από τα χρόνια της παράγκας, με την έλευση των προσφύγων, μέχρι και την ανέγερση του σημερινού διδακτηρίου, το 1972.

Εν τω μεταξύ, ομάδες των αποφοίτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που αποτελούνται από τους Δρ. Νικόλαο Νανά, Αργύρη Στεργίου, Χριστόφορο Βαρακλιώτη, Χριστόφορο Δημητριάδη, Γιώργο Σκιαδόπουλο (απόφοιτου της ΑΣΟΕΕ), Παναγιώτη Αναστασιάδη, Μιχάλη Μιχαηλίδη και Απόστολο Λεούση, που διακρίθηκαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν – Ennovation, που διοργάνωσαν το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποτελέσματα Προαγωγικών εξετάσεων Κempo Karate 2021 #ΚempoKarate - https://t.co/494MBUSP8k -

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

"Αλιεύοντας" την είδηση