Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ / «Υποτροφία Τόνια Αθανασοπούλου» για την Δήμητρα Νάνου
«Υποτροφία Τόνια Αθανασοπούλου» για την Δήμητρα Νάνου

«Υποτροφία Τόνια Αθανασοπούλου» για την Δήμητρα Νάνου

Τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στο ΙΕΚ , πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την υποτροφία (με 50% μειωμένα ) για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, που προσφέρει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, σε συνεργασία με το ΙΕΚ, ως ελάχιστη απόδοση φόρου τιμής προς την εκλιπούσα Τόνια Αθανασοπούλου με την ονομασία «Υποτροφία Τόνια Αθανασοπούλου».

Η κλήρωση έγινε από τον Δημήτριο Τσουτσουλάκη, υπεύθυνο Παραρτήματος Βόλου και παρουσία του γενικού γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, Γρηγόρη Κοντορίζου.

Η νικήτρια της μίας (1) υποτροφίας είναι η Δήμητρα Νάνου.

Η Διοίκηση του ΙΕΚ και η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας εύχονται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στην τυχερή της κλήρωσης αλλά και σε όλους του σπουδαστές.

*Η Τόνια Αθανασοπούλου, ξενοδόχος, διατηρούσε επί σειρά ετών την οικογενειακή επιχείρηση του ξενοδοχείου «», στην Πηλίου. Παράλληλα ίδρυσε τον παραδοσιακό ξενώνα «Της Έλλης» πάντα στην Πηλίου.

Πάρα πολλά στελέχη του τουρισμού της Μαγνησίας ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στο της.

Η Τόνια Αθανασοπούλου, πάντα, προέτρεπε τους νέους της περιοχής να ακολουθούν τον τομέα του Τουρισμού και φρόντιζε για την τους στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τακτική Ετήσια Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - https://t.co/JM849o2FHY… -

  • Ολοκληρώθηκε η καταγραφή ζημιών από τον Ιανό στη Μαγνησία #καταγραφήζημιών - https://t.co/bPeff9HHH7 -

  • Προχωρά η μελέτη για τη σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού του Βόλου με ΒΙΠΕ Αεροδρόμιο και Αλμυρό… - https://t.co/PBjKJ4twzm -

"Αλιεύοντας" την είδηση