Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Βράβευση της Vellum Global Educational Services στα Education Business Awards 2017
Βράβευση της Vellum Global Educational Services στα Education Business Awards 2017

Βράβευση της Vellum Global Educational Services στα Education Business Awards 2017

Τα Education Business Awards 2017 αποτελούν τον πλέον σημαντικό θεσμό στην εκπαιδευτική κοινότητα για την ανάδειξη και επιβράβευση εκπροσώπων της που συμβάλουν στην ποιοτικότερη και δημιουργικότερη ανάπτυξη του εκπαιδευτικού κλάδου.

Στη φετινή , στις 5 Μαΐου 2017, όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 350 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από υψηλού επιστημονικού κύρους, εκπαιδευτικές πρακτικές που διακρίθηκαν στις  κατηγορίες  βραβείων.

H Vellum Global Educational Services ξεχώρισε ανάμεσα σε 350 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, αποσπώντας το βραβείο SILVER για την κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση» για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένο εξ αποστάσεως ψηφιακό σύστημα πιστος γνώσεων και δεξιοτήτων ενηλίκων με την μέθοδο on line proctoring της VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES» και το βραβείο ΒRONZE για την κατηγορία «Δια Βίου Μάθηση» για το ίδιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Σε σχετική ανακοίνωση του, ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Νικόλαος Τάκης αναφέρει: «Ως Πρόεδρος της Vellum Global Educational Services θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε ανελλιπώς από το 2002 σε όλες  μας τις  επαγγελματικές προτάσεις. Η αφοσίωση σας  αποτελεί πάντα το βασικό κριτήριο της Vellum για τη νέων αντικειμένων πιστοποιήσεων και νέων συστημάτων αξιολόγησης, καλύπτοντας, και πολλές φορές, προλαμβάνοντας τις απ και τις εξελίξεις στην εκπαιδευτική αγορά που κινούμαστε».

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Εφόδια Καριέρας Ι.Κ.Ε., πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της Vellum Global Educational Services, ενημερώνει καθημερινά τους ενδιαφερόμε για τις πιστοποιήσεις της εταιρείας καθώς και για τα που προσφέρει μέσω ασύγχρονης και σύγχρονης τηλεκατάρτισης, από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και παρέχει διοικητική και τεχνική υποστήριξη τόσο κατά τη διαδικασία εγγραφής, όσο και κατά τη διάρκεια υλος των εν λόγω εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες:

  • Εφόδια Καριέρας Ι.Κ.Ε., Κ. Καρτάλη 150, 2421 213737 & 2421 213777 και
  • Vellum Global Educational Services, 2310 501 895.
 Education Business Awards 2017 http://www.educationbusinessawards.gr/

Vellum Global Educational Services http://www.cambridge-vellum.gr/

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση