Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Βράβευση της Vellum Global Educational Services στα Education Business Awards 2017
Βράβευση της Vellum Global Educational Services στα Education Business Awards 2017

Βράβευση της Vellum Global Educational Services στα Education Business Awards 2017

Τα βραβεία Education Business Awards 2017 αποτελούν τον πλέον σημαντικό θεσμό στην εκπαιδευτική κοινότητα για την ανάδειξη και επιβράβευση εκπροσώπων της που συμβάλουν στην ποιοτικότερη και δημιουργικότερη του εκπαιδευτικού κλάδου.

Στη φετινή τελετή, στις 5 Μαΐου 2017, όπου παρευρέθηκαν περισσότεροι από 350 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, και δημοσιογράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού επιστημονικού κύρους, εκπαιδευτικές πρακτικές που διακρίθηκαν στις  κατηγορίες  βραβείων.

H ξεχώρισε ανάμεσα σε 350 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, αποσπώντας το βραβείο SILVER για την κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση» για το πρόγραμμα «Ολοκληρωμένο εξ αποστάσεως ψηφιακό σύστημα πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων ενηλίκων με την μέθοδο on line proctoring της VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVICES» και το βραβείο ΒRONZE για την κατηγορία «Δια Βίου Μάθηση» για το ίδιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Σε σχετική ανακοίνωση του, ο της εταιρείας κ. Νικόλαος Τάκης αναφέρει: «Ως της Vellum Global Educational Services θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνετε ανελλιπώς από το 2002 σε όλες  μας τις  επαγγελματικές προτάσεις. Η αφοσίωση σας  αποτελεί πάντα το βασικό κριτήριο της Vellum για τη νέων αντικειμένων πιστοποιήσεων και νέων συστημάτων αξιολόγησης, καλύπτοντας, και πολλές φορές, προλαμβάνοντας τις απαιτήσεις και τις εξελίξεις στην εκπαιδευτική αγορά που κινούμαστε».

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ι.Κ.Ε., πιστοποιημένο εξεταστικό της Vellum Global Educational Services, ενημερώνει καθημερινά τους ενδιαφερόμε για τις πιστοποιήσεις της εταιρείας καθώς και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει μέσω ασύγχρονης και σύγχρονης τηλεκατάρτισης, από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και παρέχει διοικητική και τεχνική υποστήριξη τόσο κατά τη διαδικασία εγγραφής, όσο και κατά τη διάρκεια υλοποίησης των εν λόγω εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες:

 Education Business Awards 2017 http://www.educationbusinessawards.gr/

Vellum Global Educational Services http://www.cambridge-vellum.gr/

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση