Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους έκοψαν τα “ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ”
Την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους έκοψαν τα “ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ”

Την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους έκοψαν τα “ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ”

Eκπαιδευτές, εκπαιδευόμενοι, γνωστοί και φίλοι έκοψαν σήμερα το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίττα τους στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης & Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» στο Βόλο.

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή δεκάδων ατόμων, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίττα, οι κερδισμένοι πήραν τα δώρα τους  και όλοι απόλαυσαν τα αλμυρά και γλυκά εδέσματα του μπουφέ, τα και το κρασί που προσφέρονταν υπό τους ήχους μουσικής.

Η περσινή χρονιά, παρά τη γενική οικονομική κρίση,  έκλεισε με θετικό απολογισμό για τα «ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ», υλοποιώντας πολυάριθμα  σεμινάρια σε όλα τα αντικείμενα , ενώ με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και 10 τμήματα πληροφορικής (επιδοτούμενα) και οι σπουδαστές έλαβαν τα πτυχία τους, καθώς και τρία τμήματα ηχοληψίας.

Επίσης το 2016 «έτρεξε» κι ένα πρόγραμμα εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας με τους φοιτούντες να σημειώνουν 100% επιτυχία στις αντίστοιχες εξετάσεις.

Ακόμη υλοποιήθηκαν σεμινάρια για τεχνικούς ασφαλείας και άλλα γενικότερου ενδιαφέροντος ,  ενώ εξυπηρετήθηκαν και του Βόλου και του Πηλίου στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων.

Τέλος σε 1,5 μήνα  αναμένονται τα αποτελέσματα  από το voucher  που αφορά 23.0000 ανέργους.

Τα στελέχη του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης & Επαγγελματικής Κατάρτισης αφού ευχήθηκαν για την καινούρια χρονιά τόνισαν  ότι το 2017 θα υλοποιήσουν περισσότερα και χρησιμότερα προγράμματα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση