Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου-μαθητείας του ΟΑΕΔ-ΕΠΑΣ
Συνεργασία Εμπορικού  Συλλόγου-μαθητείας του ΟΑΕΔ-ΕΠΑΣ

Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου-μαθητείας του ΟΑΕΔ-ΕΠΑΣ

Eνέκριναν τους όρους ς τους αποσκοπώντας να βελτιώσουν και να αναδείξουν  τον επαγγελματικό χώρο της πόλης, o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Απ. Οντόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ., σε συνέχεια  της συνάντησης  με τον υπεύθυνο του ραφείου Διασύνδεσης της , εώργιο Σπηλιόπουλο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη , «η συμβολή και η  σημασία λειτουργίας των σχολών και στον θεσμό της μαθητείας () είναι μεγάλη για πολλούς εν δυνάμει εργαζόμενους αλλά και για την επέκταση και νέων ειδικοτήτων που προκύπτουν από τη συνεχή εξέλιξη των τεχνολογικών επιτευγμάτων. Συγκεκριμένα οι δύο φορείς είναι υπεύθυνοι για την ανίχνευση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων της τοπικής ς εργασίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου αντιμετωπίζει την είσοδο μαθητών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στις τοπικές επιχειρήσεις μέσω της πρακτικής άσκησης, όπως έγκειται από το νομοθετικό πλαίσιο, θετικά καθώς δίνεται η ευκαιρία  στους νέους να εφοδιαστούν με εμπειρίες και εξάσκηση στο αντικείμενο εργασίας τους.

Γι΄αυτό όσες τοπικές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να παρέχουν θέση πρακτικής άσκησης σε μαθητές ΟΑΕΔ, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη γραμματεία του Συλλόγου καλώντας στο τηλέφωνο 24210 25479 ή στέλνοντας ηλεκτρονικά : info@esv.gr.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση