Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ / Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου-μαθητείας του ΟΑΕΔ-ΕΠΑΣ
Συνεργασία Εμπορικού  Συλλόγου-μαθητείας του ΟΑΕΔ-ΕΠΑΣ

Συνεργασία Εμπορικού Συλλόγου-μαθητείας του ΟΑΕΔ-ΕΠΑΣ

Eνέκριναν τους όρους συνεργασίας τους αποσκοπώντας να βελτιώσουν και να αναδείξουν  τον επαγγελματικό χώρο της πόλης, o πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Απ. Οντόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ., σε συνέχεια  της συνάντησης  με τον υπεύθυνο του Γραφείου Διασύνδεσης της ΕΠΑΣ – ΟΑΕΔ Βόλου, Γεώργιο Σπηλιόπουλο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, «η συμβολή και η  σημασία λειτουργίας των σχολών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ και στον θεσμό της μαθητείας (πρακτική άσκηση) είναι μεγάλη για πολλούς εν δυνάμει εργαζόμενους αλλά και για την επέκταση και δημιουργία νέων ειδικοτήτων που προκύπτουν από τη συνεχή εξέλιξη των τεχνολογικών επιτευγμάτων. Συγκεκριμένα οι δύο φορείς είναι υπεύθυνοι για την ανίχνευση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων της τοπικής αγοράς εργασίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου αντιμετωπίζει την είσοδο μαθητών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στις τοπικές επιχειρήσεις μέσω της πρακτικής άσκησης, όπως έγκειται από το νομοθετικό πλαίσιο, θετικά καθώς δίνεται η ευκαιρία  στους νέους να εφοδιαστούν με εμπειρίες και εξάσκηση στο αντικείμενο εργασίας τους.

Γι΄αυτό όσες τοπικές επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να παρέχουν θέση πρακτικής άσκησης σε μαθητές ΟΑΕΔ, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στη γραμματεία του Συλλόγου καλώντας στο τηλέφωνο 24210 25479 ή στέλνοντας ηλεκτρονικά μήνυμα : info@esv.gr.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κοροναϊός: Στους έξι οι νεκροί - «Μέγιστος συναγερμός» στην Ασία - https://t.co/XUQvraND8B -

  • Ο Λεωνίδας Βόκολος νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου - https://t.co/vDvUnle1P4 -

  • Η σύσταση του e-ΕΦΚΑ φέρνει την ψηφιακή έκδοση συντάξεων - https://t.co/Isez5sPZB0 -

"Αλιεύοντας" την είδηση