Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο γ. γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης
Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο γ. γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης

Στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας ο γ. γ. Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης

 

Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκε ο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, τισης και ς Γιώργος Βούτσινος, συνοδευόμενος από τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Θεσσαλίας Γεώργιο Δοδοντσάκη, τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ς Βασιλική Ζιάκα και τον διευθυντή του 1ου ΔΙΕΚ και συντονιστή Σ.Σ.Π.Α.Ε ς Θεσσαλίας Ευθύμιο Παπαδογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της ς ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας ενημέρωσε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας για το νέο νόμο που ψηφίστηκε για την Επαγγελματική Εκπαίδευση,  ο οποίος προβλέπει τη δημιουργία Περιφερειακών Συμβουλίων σε κάθε της χώρας, τα οποία θα απαρτίζονται από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού και των κοινωνικών εταίρων, εργαζομένων και εργοδοτών.

Ο Κώστας Αγοραστός δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, ενώ ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας για τα περισσότερα από 150 έργα εκπαίδευσης, συνολικού προϋπολογισμού 250 εκατομμυρίων ευρώ, που έχουν υλοποιηθεί, βρίσκονται σε εξέλιξη και πρόκειται να ξεκινήσουν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόκειται για νέα κτίρια, επεκτάσεις και ανακαινίσεις υποδομών, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού σχολείων, υποδομές και εξοπλισμό για σχολεία ειδικής αγωγής και ερευνητικά εργαστήρια σε Καρδίτσα, , Μαγνησία και .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση