Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ / Σεμινάρια για όλους από το Ι.Ι.Ε.Κ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου
Σεμινάρια για όλους από το Ι.Ι.Ε.Κ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου

Σεμινάρια για όλους από το Ι.Ι.Ε.Κ. της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου

Το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου θα υλοποιήσει επιμορφωτικά σεμινάρια , σχετικά με τις ειδικότητές του. Στόχος της διεξαγωγής των σεμιναρίων , σύμφωνα με την πρόεδρο  της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ   Αναστασία Μορφογιάννη, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους , ανέργους, εργαζόμενους , σπουδαστές και όχι μόνο, να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Με την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς, το ΙΙΕΚ του Δήμου θα παρέχει, όπως δήλωσε και ο νόμιμος εκπρόσωπος του ΔΙΕΚ ,  Α. Ζαρκάδας – Βεργής, και μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων για σπουδαστές και με σκοπό την ανάπτυξη των πρακτικών γνώσεων για τη βελτίωση των μεθόδων εργασίας τους.

Για την περίοδο 2019-2020 θα υλοποιηθούν τα κάτωθι σεμινάρια:
1. Τεχνικές Αργυροχρυσοχοΐας: Εισαγωγή στις βασικές έννοιες, δέσιμο πέτρας, βασικές και σύνθετες τεχνικές χρυσοχοϊας.
2. Κεραμική : δημιουργία κεραμικών αντικειμένων με διάφορες τεχνικές, τεχνική λούστρου, ανάλυση όγκου, τροχός, υαλώματα
3. Πρωτότυπες Δημιουργίες κοσμημάτων και αξεσουάρ: με τεχνικές ύφανσης από διάφορες χώρες, ανανέωση γκαρνταρόμπας με ιδιαίτερες τεχνικές βαφής, στάμπας και απλικαρίσματος.
4. Ηλεκτρονικών Υπολογιστών : α) χειρισμός Η/Υ από απλούς χρήστες, γνωριμία με το Word, Excel, Διαδίκτυο, β)δημιουργία ιστοσελίδας στο περιβάλλον WordPress, ) Εκμάθηση Power Point, δ) Διαφήμιση στα Social Media: Facebook-Google+, LinkedIn, Twitter, Pinterest (πουλήστε μέσα από το pinterst),ε) Σύνταξη Ψηφιακού Βιογραφικού Σημειώματος, Εκμάθηση και εισαγωγή στην MySQL
5. Μαγειρικής- Γαστρονομίας: Εορταστικά Μενού, Ζύμες .
6. Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ)
7. Management Μικρών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του , Ρήγα Φεραίου 1 και Χείρωνος σε δίμηνους ‘κύκλους’ των 27 ωρών.

Το κόστος του κάθε ‘κύκλου’ κυμαίνεται από 40,00€ έως 50,00 € .

Οι σπουδαστές του και οι υπάλληλοι του Δήμου και της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα σεμινάρια με 50% έκπτωση στο συνολικό κόστος.

Τα σεμινάρια προβλέπεται να ξεκινήσουν από 4/11/2019.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 24210 56446, στην ιστοσελίδα www.diek.gr., όπως επίσης και στα γραφεία της σχολής, όπου γίνονται καθημερινά και οι εγγραφές από 10:00 π.μ. – 15:00.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη τριών αλλοδαπών με πέντε κιλά κάνναβης στην Αγιά Λάρισας #κάνναβη - https://t.co/E1HqbMMQ8D -

  • Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας στην εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Α.Π. 2021 -2027)… - https://t.co/4v1NlqxXAk -

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

"Αλιεύοντας" την είδηση