Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Προγράμματα επιμόρφωσης για Τεχνικούς Ασφάλειας στα Εφόδια Καριέρας
Προγράμματα επιμόρφωσης για Τεχνικούς Ασφάλειας στα Εφόδια Καριέρας

Προγράμματα επιμόρφωσης για Τεχνικούς Ασφάλειας στα Εφόδια Καριέρας

Το πιστοποιημένο Δια Βίου Μάθησης Εφόδια Καριέρας Ι.Κ.Ε. ανακοινώνει την έναρξη επιμορφωτικών σεμιναρίων Τεχνικού Ασφαλείας για το έτος 2017.

Το είναι εγκεκριμένος φορέας για την επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων σε θέματα Τεχνικού Ασφαλείας και έχει καταρτίσει με συνέπεια και αξιοπιστία πλήθος επιχειρηματιών του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής κατά το έτος 2016.

Ο νόμος παρέχει τη δυνατότητα σε εργοδότες και εργαζομένους επιχειρήσεων που δεν επιθυμούν να αναθέσουν καθήκοντα τεχνικού ασφάλειας σε άτομο εκτός της επιχείρησης ή να κάνουν με Εξωτερικές Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης, να επιμορφωθούν και να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφάλειας στην επιχείρηση τους.

Υλοποίηση προγραμμάτων & Προϋποθέσεις συμμετοχής

Για τις επιχειρήσεις Γ κατηγορίας επικινδυνότητας, υλοποιούνται προγράμματα επιμόρφωσης δέκα (10) ωρών, οι οποίες πραγματοποιούνται σε δύο ημέρες (5 ώρες/ημέρα). Στα εν λόγω προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν εργοδότες με λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

Για τις επιχειρήσεις Β κατηγορίας επικινδυνότητας (π.χ. επιχειρήσεις επισκευών, επιδιορθώσεων, κατασκευών, εργαστήρια παρασκευής τροφίμων και προϊόντων, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.ά.), υλοποιούνται προγράμματα επιμόρφωσης τριάντα πέντε (35) ωρών, οι οποίες πραγματοποιούνται σε επτά (7) ημέρες.

Στα εν λόγω προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν:

α) εργοδότες που είτε λειτουργούν την επιχείρησή τους πάνω από 10 χρόνια, είτε είναι απόφοιτοι τεχνικής εκπαίδευσης στο αντικείμενο που δραστηριοποιούνται,

β) εργαζόμενοι που απασχολούνται με πλήρες ωράριο σε επιχειρήσεις με λιγότερα από 50 άτομα, οι οποίες υπάγονται στην κατηγορία Β΄ ή Γ΄, οι οποίοι είναι απόφοιτοι τεχνικής εκπαίδευσης στο αντικείμενο που δραστηριοποιείται η επιχείρηση.

Διαδικασία εγγραφών

Πριν την υλοποίηση ενός προγράμματος «Τεχνικού Ασφαλείας» πρέπει:

  • να υποβάλλουμε στο τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (η διαδικασία πραγματοποιείται από το φορέα μας εικοσιπέντε (25) ημέρες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου) και
  • οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν, να σφραγίσουν και να υπογράψουν σχετική αίτηση και να προσκομίσουν τα κατά περίπτωση απαιτούμενα δικαιολογητικά. Ο φορέας μας εκδίδει τον απαιτούμενο Αριθμό Πρωτοκόλλου για τη δήλωση του υποψήφιου Τεχνικού Ασφαλείας στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με το κέντρο στα τηλέφωνα 2421213737 και 2421213777, καθώς και στο e-mail: efodiakarieras@gmail.com

http://www.elinyae.gr/el/item_details.jsp?cat_id=697&item_id=12370 (ΕΛΙΝΥΑΕ)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση