Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης στην ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου
Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης στην ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου

Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης στην ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου

Η ξεκινά για το ακαδ. έτος 2022-2023, την δια ζώσης λειτουργία στην πόλη του Βόλου   του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής τισης (ΕΠΠΑΙΚ), το οποίο χορηγεί πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και διδακτικής Επάρκειας σε εκπαιδευτικούς και υποψήφιους εκπαιδευτικούς,  του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΠ), το οποίο απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για την απόκτηση επιστημονικών γνώσεων και δεξιοτήτων στα πεδία της Συμβουλευτικής και της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας.

Η εισαγωγή των σπουδαστών/τριών στο ΕΠΠΑΙΚ ή στο ΠΠ για το έτος 2022- 2023 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 26/8/2022 ημέρα Παρασκευή και 12:00 στις εγκαταστάσεις της στην (, Σταθμός «Ειρήνη».

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για φοίτηση στο ΕΠΠΑΙΚ ή στο ΠΕΣΥΠ κατά το ακαδ. έτος 2022-23 μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ (www.aspete.gr) για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η προθεσμία υποβολής της αίτησης λήγει την Τετάρτη 24/8/2022, 19:00.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση