Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Μάθε αγγλικά δωρεάν με το πρόγραμμα E-Gnosis
Μάθε αγγλικά δωρεάν με το πρόγραμμα E-Gnosis

Μάθε αγγλικά δωρεάν με το πρόγραμμα E-Gnosis

To εκπαιδευτικό Εφόδια Καριέρας Ι.Κ.Ε. συμμετέχει στο πρόγραμμα E-Gnosis English. Μια πρωτοβουλία της Equal Society,  σε με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα στις ξένες γλώσσες.

Το Κε.Δι.Βι.Μ Εφόδια Καριέρας Ι.Κ.Ε. αναγνωρίζοντας κάθε καινοτόμα εκπαιδευτική πρωτοβουλία που στηρίζει τη δια βίου μάθηση και την πορεία προς τη γνώση στέκεται αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια και σας προσκαλεί να κάνετε την εγγραφή σας στο τηλέφωνο 2421 213737. Εκπαιδεύσου τώρα ΔΩΡΕΑΝ και στην αγγλική γλώσσα.

Το E- Gnosis English είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει δια ζώσης εκπαίδευση (με καθηγητή στην τάξη), πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εκπαιδευτικό υλικό (βιβλίο), πιστοποίηση και έκδοση πιστοποιητικού καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης.

Άνεργοι, φοιτητές, δημόσιοι υπάλληλοι, πολύτεκνες οικογένειες και που μπαίνουν στον εργασιακό στίβο, όλοι έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να δουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Η πιστοποίηση είναι αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ αλλά η δύναμη του έγκειται στο γεγονός ότι είναι πιστοποιητικό διεθνούς κύρους και στον ιδιωτικό τομέα.

Περιγραφή εκπαιδευτικού υλικού

  1. Οι καταρτιζόμενοι μέσω του προγράμματος αποκτούν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε εγκεκριμένο syllabus για την απόκτηση του πιστοποιητικού TOEIC, τα μαθήματα γίνονται από αναγνωρισμένο από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση εκπαιδευτή από το πιστοποιημένο μητρώο καθηγητών της Equal Society.
  2. Κάθε καταρτιζόμενος αποκτά ένα από τα παρακάτω βιβλία: Practice examinations for the TOEIC tests για την κατηγορία C1, είτε το «B2 Practice exams for the TOEIC» για την κατηγορία έως και lower (B1-B2).
  3. Ταυτόχρονα ο κάθε καταρτιζόμενος λαμβάνει 5 cd εκπαίδευσης με sample test.
  4. Επίσης δίδονται επαρκείς σημειώσεις ως student’s book.
  5. Επιπλέον ο κάθε υποψήφιος αποκτά κωδικούς πρόσβασης σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση με on line ασκήσεις και αυτόματη διόρθωση.
  6. Οι διενεργούνται σε πιστοποιημένο εκπαιδευτικό χώρο.
  7. Τα εξέταστρα πιστοποίησης ανέρχονται σε 150 ευρώ.Οι σύγχρονοι καιροί απαιτούν το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση