Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Η ΟΕΒΕΜ συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας Δ.Υ.Π.Α Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ)
Η ΟΕΒΕΜ συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας Δ.Υ.Π.Α Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ)

Η ΟΕΒΕΜ συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας Δ.Υ.Π.Α Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ)

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.ς και Πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη της συμμετέχουν στις «Ημέρες Καριέρας ΟΑΕΔ» που διοργανώνονται στο Βόλο.

Συγκεκριμένα,  στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας επαγγελματικών δεξιοτήτων, στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου πραγματοποιήθηκαν ανοιχτά εργαστήρια τα οποία διοργάνωσε η Δ.Υ.Π.Α (πρώην ΟΑΕΔ) με την στήριξη του Επιμελητηρίου ς.

Στα εργαστήρια συμμετείχαν σπουδαστές όλων των τμημάτων της , όπως κομμωτές, υδραυλικοί, ζαχαροπλάστες κ.ά. Μαθητές, εκπαιδευτές και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής ς των σχολών της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.Υ.Π.Α. – Πρώην ΟΑΕΔ).

Στη διάρκεια των Ημερών Καριέρας, η ΟΕΒΕΜ συμμετείχε στις συναντήσεις ενημέρωσης που έγιναν στο χώρο της Κιβωτού του Κόσμου. Πραγματοποιήθηκε με τον διευθυντή της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου  Αλκιβιάδη Κουκουλή και με τον υπεύθυνο του Γραφείου Διασύνδεσης των σχολών ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου  Γιώργο Σπηλιόπουλο,  όπου μετά από πρόσκληση παρευρέθηκε εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ η πρόεδρος Δωροθέα Καναβιτσά και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο αντιπροέδρος Αριστείδης Σαββάκης.

Η Μαθητεία είναι ένας θεσμός που πρέπει να αναδειχθεί, να στηριχθεί και να εξελιχθεί στο πλαίσιο της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έβδομη Ημέρα Καριέρας στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos (ώρες 10:00 – 18:00). Στη συγκεκριμένη δράση στόχος είναι η συλλογή προσφερόμενων θέσεως εργασίας, η σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας. Δίνεται η δυνατότητα στις να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που αναζητούν εργασία, να συγκεντρώσουν βιογραφικά και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Οι ενδιαφερόμενες που αναζητούν προσωπικό θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία της ΟΕΒΕΜ στο 2421032780 ώστε να δώσουν τα απαραίτητα πληροφοριακά στοιχεία.

Η ΟΕΒΕΜ βρίσκεται σε διαρκή με την Δ.Υ.Π.Α. Βόλου και θα συνεχίσει την προσπάθειά της στο πλαίσιο στήριξης των μελών της, της τοπικής επιχειρηματικότητας και ευαισθητοποίησης.

Στόχος είναι η εδραίωση μιας ουσιαστικής και γόνιμης συνεργασίας με την Δ.Υ.Π.Α. (πρώην ΟΑΕΔ).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση