Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ / Η ΟΕΒΕΜ συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας Δ.Υ.Π.Α Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ)
Η ΟΕΒΕΜ συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας Δ.Υ.Π.Α Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ)

Η ΟΕΒΕΜ συμμετέχει στις Ημέρες Καριέρας Δ.Υ.Π.Α Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ)

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας και Πρωτοβάθμια Σωματεία Μέλη της συμμετέχουν στις « ΟΑΕΔ» που διοργανώνονται στο Βόλο.

Συγκεκριμένα,  στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας επαγγελματικών δεξιοτήτων, στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου πραγματοποιήθηκαν ανοιχτά εργαστήρια τα οποία διοργάνωσε η Δ.Υ.Π.Α ΕΠΑΣ Βόλου (πρώην ΟΑΕΔ) με την στήριξη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Στα εργαστήρια συμμετείχαν σπουδαστές όλων των τμημάτων της ΕΠΑΣ Μαθητείας Βόλου, όπως κομμωτές, υδραυλικοί, ζαχαροπλάστες κ.ά. Μαθητές, εκπαιδευτές και επαγγελματίες προσέφεραν τις τους, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης των σχολών της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.Υ.Π.Α. – Πρώην ΟΑΕΔ).

Στη διάρκεια των Ημερών Καριέρας, η συμμετείχε στις συναντήσεις ενημέρωσης που έγιναν στο χώρο της Κιβωτού του Κόσμου. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον διευθυντή της ΕΠΑΣ Βόλου  Αλκιβιάδη Κουκουλή και με τον υπεύθυνο του Γραφείου Διασύνδεσης των σχολών ΕΠΑΣ Βόλου  Γιώργο Σπηλιόπουλο,  όπου μετά από πρόσκληση παρευρέθηκε εκ μέρους της ΟΕΒΕΜ η πρόεδρος Δωροθέα Καναβιτσά και εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ο αντιπροέδρος Αριστείδης Σαββάκης.

Η Μαθητεία είναι ένας θεσμός που πρέπει να αναδειχθεί, να στηριχθεί και να εξελιχθεί στο πλαίσιο της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η έβδομη Ημέρα Καριέρας στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos (ώρες 10:00 – 18:00). Στη συγκεκριμένη δράση στόχος είναι η συλλογή προσφερόμενων θέσεως εργασίας, η σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας. Δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους που αναζητούν εργασία, να συγκεντρώσουν βιογραφικά και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία της ΟΕΒΕΜ στο 2421032780 ώστε να δώσουν τα απαραίτητα πληροφοριακά στοιχεία.

Η ΟΕΒΕΜ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Δ.Υ.Π.Α. Βόλου και θα συνεχίσει την προσπάθειά της στο πλαίσιο στήριξης των μελών της, της τοπικής επιχειρηματικότητας και ευαισθητοποίησης.

Στόχος είναι η εδραίωση μιας ουσιαστικής και γόνιμης συνεργασίας με την Δ.Υ.Π.Α. (πρώην ΟΑΕΔ).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα του τουρνουά 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN #1οSUMMERCUPZAGORIN - https://t.co/H2JQlXcWmG -

  • Ενημέρωση ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/laHvkOByjL -

  • Κινηματογραφικό αφιέρωμα «Παντοτινά αστέρια» - https://t.co/n5cSpu18aZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση