Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης για 7.000 Εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα
Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης για 7.000 Εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης για 7.000 Εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα

Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας – Ε.Σ.Ε.Ε., στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020», έχει αναλάβει την υλοποίηση της Πράξης «Διαρθρωτική προσαρμογή εργαζομένων που απασχολούνται στο ή επιθυμούν να απασχοληθούν σε αυτό, με σκοπό την ψηφιακή εξειδίκευση και τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών εφοδιαστικής αλυσίδας».

Αντικείμενο της Πράξης είναι η παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, ς και πιστοποίησης σε 7.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας (ανεξαρτήτως κλάδου ή τομέα απασχόλησης), που απασχολούνται στο εμπόριο ή επιθυμούν να απασχοληθούν σε αυτό.

Το έργο θα υλοποιηθεί σε όλες τις περιφέρειες της χς και περιλαμβάνει:

  • υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής υποστήριξης (6 συνεδρίες διάρκειας 45 λεπτών),
  • επιδοτούμενη ,
  • ν πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων.

Τα προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης θα έχουν διάρκεια 50 έως 120 ώρες και θα υλοποιηθούν από πιστοποιημένους φορείς κατάρτισης. Κάθε Πρόγραμμα τισης θα υλοποιηθεί ή με τη μέθοδο της διά ζώσης διδασκαλίας ή με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης ή συνδυάζοντας τις δύο παραπάνω μεθόδους.

Τα αντικείμενα κατάρτισης περιλαμβάνουν:

  • Ειδικός Σχεδιασμού Ιστοσελίδων & Εφαρμογών – Βασικό Επίπεδο (70 ώρες)
  • Ειδικός Σχεδιασμού Ιστοσελίδων & Εφαρμογών – Προχωρημένο Επίπεδο (80 ώρες)
  • Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικού εμπορίου e-Commerce – Βασικό Επίπεδο (75 ώρες)
  • Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικού εμπορίου e-Commerce – Προχωρημένο Επίπεδο (120 ώρες)
  • Ειδικός στη χρήση τεχνικών και εργαλείων Social Media Marketing (60 ώρες)
  • Στέλεχος Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (70 ώρες)
  • Στέλεχος Διαχείρισης Αποθήκης (50 ώρες).

Το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00€/ ώρα), συμπεριλαμομένων των κρατήσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής στη Πράξη έχουν οι του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, ανεξαρτήτως του κλάδου ή της επιχείρησης που απασχολούνται, οι οποίοι πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • εργάζονται με σχέση εξαρτημένης εργασίας,
  • είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Σημειώνεται ότι, μοναδικό κριτήριο αξιολόγησης θα είναι η ημερομηνία και ώρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής (με την προϋπόθεση ότι ικανοποιούνται τα ελάχιστα κριτήρια συμμετοχής).

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 20 Οκτωβρίου 2019 (για υποβολή αίτησης συμμετοχής πατήστε εδώ). Μετά την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν στην Ε.Σ.Ε.Ε. φάκελο με δικαιολογητικά, όπως προβλέπεται στην οικεία Πρόσκληση.

H Πράξη συγχρηματοδοτείται από την και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση