Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Επιδοτούμενο πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης Η/Υ για τους εργαζόμενους στους Δήμους μέσω Κοινωφελούς Εργασίας
Επιδοτούμενο πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης Η/Υ για τους εργαζόμενους στους Δήμους μέσω Κοινωφελούς Εργασίας

Επιδοτούμενο πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης Η/Υ για τους εργαζόμενους στους Δήμους μέσω Κοινωφελούς Εργασίας

Την δυνατότητα να καταρτιστούν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στον χειρισμό έχουν οι εργαζόμενοι στα 8μηνα των Δήμων βάσει του οδηγού που αναρτήθηκε στην ειδική ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr.

Οι ωφελούμενοι θα παρουσιάζονται στις που έχουν τοποθετηθεί από Δευτέρα έως Πέμπτη, ενώ κάθε Παρασκευή θα παρακολουθούν πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης συνολικής διάρκειας 120 ωρών το οποίο περιλαμβάνει:

  • Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (90 ώρες – δυνατότητα επιλογής επιπέδου γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές ή προχωρημένες)
  • Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα (20 ώρες)
  • Υγεία και ασφάλεια στην εργασία – Βασικές αρχές εργατικού δικαίου – Τεχνικές σύνταξης βιογραφικού & τρόποι εξεύρεσης εργασίας (10 ώρες)

Μετά το πέρας της κατάρτισης, οι συμμετέχοντες θα περάσουν από εξετάσεις για να αποκτήσουν πιστοποίηση από αναγνωρισμέ φορείς.

Η περίοδος ενεργοποίησης του Προγράμματος είναι από 13/09/2017 έως 28/09/2017. Οι ωφελούμενοι καλούνται εντός αυτού του διαστήματος να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης και να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά τους (αστυνομική ταυτότητα, αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησής τους και Βεβαίωση από το Δήμο τοποθέτησής τους) ώστε να ενεργοποιηθεί η επιταγή κατάρτισής τους.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες των δημοσιογράφων του Pagasitikos News.com, διάφοροι πάροχοι κατάρτισης (Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης & Κέντρα Δια Βίου Μάθησης) υπόσχονται χρηματικά δώρα/ δωρο ή/και άλλα δώρα (/laptop) ώστε να προσελκύσουν τους ωφελούμε, κάτι το οποίο είναι παράνομο και υπάρχει ο κίνδυνος κυρώσεων, τόσο για τους παρόχους, όσο και για τους ωφελούμενους που θα τους επιλέξουν. ια τον λόγο αυτό, εμείς καλούμε τους ωφελούμενους να είναι προσεκτικοί και να επιλέξουν πάροχο κατάρτισης με καθαρά εκπαιδευτικά κριτήρια.

Το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ι.Κ.Ε., με μεγάλη εμπειρία τόσο στην πραγματοποίηση επιδοτούμενων προγραμμάτων, όσο και στην κατάρτιση πληροφορικής, αναλαμβάνει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την υλοποίηση του Προγράμματος.

ια περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία του Κε.Δι.Βι.Μ. Ι.Κ.Ε. στη Κ. Καρτάλη 150 (4ος όροφος) ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2421213737 – 2421213777 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση efodiakarieras@gmail.com.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση