Βρίσκεστε εδώ:  / ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ / Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ
Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ

Εκπαίδευση τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ στην ΠΕΜΣ

Η στηρίζοντας για μια ακόμη φορά, την μαθητική κοινότητα και τους μαθητευόμενους νέους του Νομού Μαγνησίας, αναλαμβάνει την τεσσάρων μαθητευόμενων ατόμων των ΕΠΑΣ . Η ενασχόλησή τους σε Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας θα είναι για διάστημα έως είκοσι (20) μήνες και όλες οι δαπάνες θα βαρύνουν τον προϋπολογισμό της .

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη : «Σκοπός είναι η εκπαίδευσή τους στον τρόπο άσκησης και λειτουργίας της διοίκησης, δίνοντάς τους παράλληλα το απαραίτητο για αυτούς εφόδιο της πρακτικής τους άσκησης στις υπηρεσίες της Περιφερειακής μας Ενότητας».

Τα παραπάνω είναι στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, και Δια Βίου Μάθηση», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και έχει ως τίτλο «Μαθητεία/ των ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΕΑΔ».

Το δυϊκό σύστημα της μαθητείας συνδυάζει τη θεωρητική και εργαστηριακή εκπαίδευση στο σχολείο με τη Μαθητεία στις επιχειρήσεις. Στόχος είναι να αποκτήσει ο εκπαιδευόμενος εκτός από τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία στην αγορά εργασίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους οι μαθητές παρακολουθούν θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα, ενώ παράλληλα πραγματοποιούν σε του Ιδιωτικού ή Δημοσίου Τομέα σε θέσεις εργασίας που είναι συναφείς με την ειδικότητά τους.

 

 

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την παράταση υποβολής αιτήσεων στο #κτηματολόγιο #κτηματολόγιο - https://t.co/pfaP3bJH7X -

  • Πήρε πιστοποιητικό από την ΕΕΑ η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/dp9rCldPn4 -

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

"Αλιεύοντας" την είδηση