Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » Διακόσιοι οι σπουδαστές στην ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου
Διακόσιοι οι σπουδαστές στην ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου

Διακόσιοι οι σπουδαστές στην ΑΣΠΑΙΤΕ Βόλου

Διακόσιοι θα είναι συνολικά για τη νέα χρονιά 2017- οι σπουδαστές στην ΑΣΠΑΙΤΕ , για το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής τισης (ΕΠΠΑΙΚ) και για το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στην ΑΣΠΑΙΤΕ θα φοιτήσουν στον ΕΠΠΑΙΚ 160 και στο ΠΕΣΥΠ 40 σπουδαστές.

Η εισαγωγή των σπουδαστών/στριών στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) για το έτος 2017- θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική που θα πραγματοποιηθεί την 28/7/2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00  στα γραφεία του ΕΑΠ (Πάροδος Αριστοτέλους 18, Περίβολα Πατρών, Διοίκησης).

Προϋπόθεση για τη λειτουργία ΠΕΣΥΠ είναι η συμπλήρωση τουλάχιστον 30 εγγεγραμμένων σπουδαστών/στριών σε κάθε πόλη. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του παραπάνω αριθμού, δε θα λειτουργήσει το Πρόγραμμα και θα επιστραφούν στους/ις υποψήφιους/ες σπουδαστές/στριες τα καταβληθέντα χρήματα.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr ή aspete.eap.gr . Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι/νες θα ενημερώνονται με δική τους μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr. Οι θα υποβάλλονται από 28/06/2017 ώρα 14.00 έως 26/07/2017 ώρα 23:59.

Τα μαθήματα, τα οποία προγραμματίζονται να ξεκινήσουν κατά το μήνα Οκτώβριο του 2017, διεξάγονται απογευματινές ώρες (17:00 – 21:00), τρεις ημέρες την εβδομάδα και διαρκούν δεκατρείς εβδομάδες ανά εξάμηνο, συμπεριλαμβανομένης και της εξεταστικής περιόδου. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Επιπλέον, για την ολο των υποχρεώσεων του Προγράμματος απαιτείται η πραγματο Πρακτικής Άσκησης (διάρκειας τουλάχιστον 300 ωρών) και η εκπόνηση Διπλωματικής Εργασίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση