Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ » 2ο Διεθνές Συμπόσιο Τοξικολογίας στη Λάρισα
2ο Διεθνές Συμπόσιο Τοξικολογίας στη Λάρισα

2ο Διεθνές Συμπόσιο Τοξικολογίας στη Λάρισα

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “” του τμήματος Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, του ς, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά Διεθνές Συμπόσιο ς στη Λάρισα, 3 – 4 Φεβρουαρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Μετροπόλ , στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Στο πλαίσιο των ομιλιών παρευρίσκονται διακεκριμένοι ερευνητές από πανεπιστήμια της ς και της αλλοδαπής, όπως ο κ. Thomas Hartung, Καθηγητής στο School of Public Health και διευθυντής στο Κέντρο Εναλλακτικών Μελετών σε Ζώα (CAAT) του πανεπιστημίου John Hopkins, ο κ. Κόλλιας Γεώργιος, Καθηγητής Πειραματικής Φυσιολογίας στο τμήμα Ιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Αθηνών και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, ο κ. Στέργιος Μόσχος, Αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα Εφαρμοσμένων Επιστημών του πανεπιστημίου Northumbria, η κα. Αθηνά Βιδάκη Erasmus MC στο τμήμα Γενετικής Ταυτος του πανεπιστημίου του Rotterdam και ο κ. Δοξάκης Επαμεινώνδας, Ερευνητής Δ' στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Εκτός από τις παρουσιάσεις, στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Εταιρείας Τοξικολογίας.

Σε ξεχωριστή ενότητα του Συνεδρίου θα παρουσιασθούν οι διπλωματικές εργασίες των φοιτητών του Προγράμματος.

Την επίσημη έναρξη του Συνεδρίου θα κηρύξει ο κ. Κόκκαλης Βασίλειος, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Δικηγόρος Παρ Αρείω Πάγω.

Οι Εργασίες του Συμποσίου ξεκινούν το Σάββατο στις 11 πμ. Η παρακολούθηση είναι ν για όλους.Οι μπορούν να εγγράφονται στα τηλέφωνα 2410 565215 και 2410 565293.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση