Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Δενδροφύτευση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας
Δενδροφύτευση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας

Δενδροφύτευση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας

Στο 4ο Σχολείο έας Ιωνίας βρέθηκε σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου η αντιδήμαρχος Πρασίνου Μίνα Καλογήρου στο πλαίσιο των δράσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ενώ από την Υπηρεσία πραγματοποιήθηκε και δενδροφύτευση στα παρτέρια του σχολείου με την τοποθέτηση μουριών και αρωματικών φυτών.

Η κα. Καλογήρου μίλησε στους μικρούς μαθητές για το , τονίζοντάς τους -μεταξύ άλλων- πως πρέπει να αποκτήσουν οικολογική καθώς μόνο έτσι θα αναδειχθούν σε συνειδητοποιημένους που θα συμβάλλουν στην σωτηρία του πλανήτη.

Η ίδια επισήμανε πως επι της δημοτικής αρχής με δράσεις όπως η σημερινή είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά των νέων παιδιών της πόλης μας, απέναντι στην αναγκαιότητα της περιβαλλοντικής ς. “Γι' αυτό το λόγο σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούμε δενδροφυτεύσεις, με στόχο την αναβάθμιση του φυσικού τος”, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως “καθημερινά επιχειρούμε αισθητικές παρεμβάσεις σε πολλά σημεία της πόλης μας, διασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ς για όλους τους κατοίκους του Δήμου Βόλου. Προσπαθούμε με όραμα και μεράκι να καταστήσουμε την πόλη μας βιώσιμη και για τις μελλοντικές γενιές και ως προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται συστηματικά η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου μας”.

4ods

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση