Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Δενδροφύτευση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας
Δενδροφύτευση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας

Δενδροφύτευση στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας βρέθηκε σήμερα Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 η αντιδήμαρχος Πρασίνου Μίνα Καλογήρου στο πλαίσιο των δράσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ενώ από την Υπηρεσία πραγματοποιήθηκε και δενδροφύτευση στα παρτέρια του σχολείου με την τοποθέτηση μουριών και αρωματικών φυτών.

Η κα. Καλογήρου μίλησε στους μικρούς μαθητές για το περιβάλλον, τονίζοντάς τους -μεταξύ άλλων- πως πρέπει να αποκτήσουν οικολογική παιδεία καθώς μόνο έτσι θα αναδειχθούν σε συνειδητοποιημένους πολίτες που θα συμβάλλουν στην σωτηρία του πλανήτη.

Η ίδια επισήμανε πως επιδίωξη της δημοτικής αρχής με δράσεις όπως η σημερινή είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών και ειδικά των νέων παιδιών της πόλης μας, απέναντι στην αναγκαιότητα της περιβαλλοντικής προστασίας. «Γι’ αυτό το λόγο σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούμε δενδροφυτεύσεις, με στόχο την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «καθημερινά επιχειρούμε αισθητικές παρεμβάσεις σε πολλά σημεία της πόλης μας, διασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τους κατοίκους του Δήμου Βόλου. Προσπαθούμε με όραμα και μεράκι να καταστήσουμε την πόλη μας βιώσιμη και για τις μελλοντικές γενιές και ως προς αυτή την κατεύθυνση εργάζεται συστηματικά η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου μας».

4ods

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επτά ταινίες χρηματοδοτούμενες από την ΕΕ έλαβαν 15 διακρίσεις στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2019… - https://t.co/zfdrbvoMTX -

  • Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς - https://t.co/IYDoqrEELC -

  • Αγνοείται 37χρονος Βολιώτης - https://t.co/zko17ZXI5s -

"Αλιεύοντας" την είδηση