Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Αθέμιτος ανταγωνισμός η διαφήμιση από φροντιστήρια ξένων γλωσσών για δωρεάν βιβλία
Αθέμιτος ανταγωνισμός η διαφήμιση από φροντιστήρια ξένων γλωσσών για δωρεάν βιβλία

Αθέμιτος ανταγωνισμός η διαφήμιση από φροντιστήρια ξένων γλωσσών για δωρεάν βιβλία

Για αθέμιτο ανταγωνισμό κάνει λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κων. Γιαβάρας αναφερόμενος σε φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών που ανακοινώνουν και διαφημίζουν ότι δίνουν δωρεάν τα ξενόγλωσσα βιβλία.

Ο κ. Γιαβάρας τόνισε ότι, αυτή η κατάσταση υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο όπως είπε «φέτος και συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα εστάλη έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η δωρεάν παροχή βιβλίων και οπτικοακουστικού υλικού που αποσκοπεί στην άγρα μαθητών.

Αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Δε μιλάμε για μαθητές που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορούν να ανταποκριθούν κι είναι μεμονωμένες καταστάσεις, αλλά για το σύνολο των μαθητών δεν είναι σωστό να γίνεται».

Ο κ. Γιαβάρας περιμένει από την Β’ Βάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας την κοινοποίηση του εγγράφου στον Σύλλογο, ενώ αναμένει και την επιβολή κυρώσεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντικαθιστά τον ενεργοβόρο φωτισμό δρόμων με 7.700 οδοφωτιστικά τύπου LED… - https://t.co/IqkUPbKohc -

  • Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων ύψους 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/68GBjIOVaB -

  • Δυνάμεις της αμερικανικής 101 Combat Aviation Brigade στο Στεφανοβίκειο του Βόλου - https://t.co/djOKT1x484 -

"Αλιεύοντας" την είδηση