Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Αθέμιτος ανταγωνισμός η διαφήμιση από φροντιστήρια ξένων γλωσσών για δωρεάν βιβλία
Αθέμιτος ανταγωνισμός η διαφήμιση από φροντιστήρια ξένων γλωσσών για δωρεάν βιβλία

Αθέμιτος ανταγωνισμός η διαφήμιση από φροντιστήρια ξένων γλωσσών για δωρεάν βιβλία

Για αθέμιτο ανταγωνισμό κάνει λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κων. Γιαβάρας αναφερόμενος σε Ξένων Γλωσσών που ανακοινώνουν και διαφημίζουν ότι δίνουν τα ξενόγλωσσα βιβλία.

Ο κ. Γιαβάρας τόνισε ότι, αυτή η κατάσταση υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, ωστόσο όπως είπε «φέτος και συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα εστάλη έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας στη Β’ Βάθμια Εκπαίδευση , σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η παροχή βιβλίων και οπτικοακουστικού υλικού που αποσκοπεί στην άγρα μαθητών.

Αυτό είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Δε μιλάμε για μαθητές που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορούν να ανταποκριθούν κι είναι μεμονωμένες καταστάσεις, αλλά για το σύνολο των μαθητών δεν είναι σωστό να γίνεται».

Ο κ. Γιαβάρας περιμένει από την Β’ Βάθμια Εκπαίδευση την κοινοποίηση του εγγράφου στον Σύλλογο, ενώ αναμένει και την επιβολή κυρώσεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση