Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Αντίθετη στην κατάργηση σχολικών μονάδων η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη
Αντίθετη στην κατάργηση σχολικών μονάδων η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη

Αντίθετη στην κατάργηση σχολικών μονάδων η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη

Σαφής και ξεκάθαρη, για καμία σχολικών μονάδων, είναι η θέση της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη σχετικά με την πρόταση του απερχόμενου διευθυντή Εκπαίδευσης για του Λυκείου Καναλίων και την αντικατάστασή του με Λυκειακές τάξεις του υπάρχοντος Γυμνασίου.

Η κα. Κολυνδρίνη τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να προχωρήσει η Διεύθυνση Εκπαίδευσης σε κατάργηση σχολείων, μιας και η καλύπτεται με τις παρούσες σχολικές μονάδες και κάτι τέτοιο τη στιγμή που η χώρα μας και ο Νομός μας δοκιμάζονται οικονομικά και κοινωνικά θα έφερνε αναστάτωση σε , εκπαιδευτικούς και μαθητές και τριγμούς στην εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Είναι απορίας άξιο συνεχίζει σε δηλώσεις της η κα. Κολυνδρίνη για ποιό λόγο ένα τέτοιο θέμα ανακαινίζεται από τη στιγμή που δεν κλήθηκε κανείς τουλάχιστον από το αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσει σε σχετικά με την κατάργηση ή μη σχολικών μονάδων. Και επειδή ανοίγοντας ένα κλείνουμε μια φυλακή καλό θα ήταν όλοι μας να προστατεύσουμε την εκπαιδευτική κοινότητα, συμπεριλαμομένης και της μαθητικής και να τις αφήσουμε να προχωρήσουνε απρόσκοπτα στο ιερό της μάθησης και να χτίσουμε το της χώρας βασιζόμενοι στη νέα γενιά και στα νέα μυαλά που αρκετές φορές μας έχουνε κάνει να νοιώθουμε υπερήφανοι ως Έλληνες και ως .

"Αλιεύοντας" την είδηση