Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ηλίας Γεωργαντάς
Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ηλίας Γεωργαντάς

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ηλίας Γεωργαντάς

Τα καθήκοντά του ανέλαβε ο νέος γενικός του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, .

Ο είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής ς του Πανεπιστημίου Κρήτης. Διαθέτει επιστημονικό έργο στο πεδίο της ανάλυσης των κρατικών πολιτικών, της θεωρίας της ρύθμισης και της τοπικής πολιτικής. Εκτός από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπου διδάσκει από το 1999, έχει διδάξει στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης ενώ έχει διατελέσει και Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του υ. Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό του σημείωμα σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ο κ. εωργαντάς τοποθετήθηκε στη θέση του παραιτηθέντος ιώργου Αγγελόπουλου, που ανέλαβε καθήκοντα προϊσταμένου του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. ευχαρίστησε τον κ. Αγγελόπουλο για την άψογη συνεργασία  που είχαν και  τη σημαντική προσφορά του στα θέματα της αρμοδιότητάς του, όπως η εκπαίδευση των προσφύγων και η οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών του υπουργείου. Του ευχήθηκε δε καλή στα νέα του καθήκοντα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση