Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΑΙΔΕΙΑ / Ακυρώνεται το “5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου” στον Βόλο
Ακυρώνεται το “5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου” στον Βόλο

Ακυρώνεται το “5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου” στον Βόλο

Μετά την επίσημη ανακοίνωση, για ακυρώσεις συνεδρίων και μαζικών εκδηλώσεων λόγω διασποράς του κορωνοϊού, εκ μέρους του κράτους, η οργανωτική επιτροπή του «5ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου» στον Βόλο, υιοθετεί την και προχωρεί στην ακύρωση του Φεστιβάλ και όλων των παράλληλων εκδηλώσεων (ημερίδα, βραβεύσεις, Βιβλιοδρομίες, πολιτιστικές δράσεις κ.ά.) που θα πραγματοποιούνταν από 1- 4 Απριλίου 2020.

Η συμμετοχή που υπήρξε από και εκδοτικούς οίκους, συνδιοργανωτές, εθελοντές, χορηγούς, κ.α. ήταν ιδιαίτερα σημαντική, γι΄ αυτό, τόσο τα μέλη της Οργανωτικής, όσο και του Δ.Σ. της Ένωσης, οφείλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους. Ήταν μια ιδιαίτερα κοπιαστική προσπάθεια αρκετών μηνών, που ναι μεν ακυρώνεται, αλλά βάζει τις βάσεις για μία ακόμη καλύτερη και μεγαλύτερη διοργάνωση, την επόμενη χρονιά. Για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά στο Φεστιβάλ, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με το enwsigonewnvolou@gmail.com.

Κλειστό το της Ένωσης

Κλειστό θα παραμείνει για τους γενικότερους λόγους μη διασποράς του κορωνοϊού και της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, το γραφείο της Ένωσης Γονέων , στο Κοινωνικό Κέντρο Αγίων Αναργύρων, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις και επισκέψεις γονέων, τις δύο τουλάχιστον επόμενες εβδομάδες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων γονέων στα παρακάτω τηλέφωνα και e mails: Κουτσερής Ηλίας πρόεδρος τηλ. 6944168991 koutseris@hotmail.com, Λιάνα Πασχούδη γεν. τηλ. 6977070414 lianapashoudi@yahoo.gr, Κορομηλής Θέμης αντιπρόεδρος τηλ. 6980664859 koromilis@outlook.com, Διανέλλου Έφη ταμίας τηλ. 6909141527 edianellou@yahoo.gr, Αντώνης Μπέκος ειδ. τηλ. 6936-057838 anbekos@gmail.com, Δημήτρης Παπαντωνίου έφορος (Υπ. σχολείων Αν. τομέα Βόλου) τηλ. 6983-508338 dimipapantoniou@gmail.com, Δημήτρης Μυλωνάς έφορος τηλ. 6932- 998866 mulonasd@gmail.com.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση