Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αιτήσεις έως τις 22 Δεκεμβρίου για την ενισχυτική διδασκαλία
Αιτήσεις έως τις 22 Δεκεμβρίου για την ενισχυτική διδασκαλία

Αιτήσεις έως τις 22 Δεκεμβρίου για την ενισχυτική διδασκαλία

Πιδιά που προέρχοντι από λιγότερο ευνοημένες οικονομικά κοινωνικές ομάδες, αλλά και όχι μόνον, θα υποστηρίζονται από το  της ενισχυτικής διδασκαλίας και θα καλύπτουν τις τυχόν μαθησιακές τους αδυναμίες.

Η έναρξη των μαθημάτων υπολογίζεται να ξεκινήσει στο δεύτερο δεκαπενθήμερου του Ιανουαρίου του , σε 515 Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας ανά τη χώρα (ένα από αυτά θα λειτουργήσει στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Ανηλίκων στην Αυλώνα), που θα απασχολήσουν 1023 αναπληρωτές και θα προσληφθούν με βάση τη σειράς τους στον Πίνακα Αναπληρωτών.

Το ωρολόγιο της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το 2016 προβλέπει :

ια την Α' υμνασίου: Μαθηματικά 4 ώρες, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 2 ώρες, Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 3 ώρες, Φυσική 1 ώρα, συνολικά 10 ώρες.

Για την Β' Γυμνασίου : Μαθηματικά 4 ώρες, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 3 ώρες, Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 2 ώρες, Φυσική 2 ώρες, Χημεία 1 ώρα, συνολικά 12 ώρες.

Για την Γ' Γυμνασίου : Μαθηματικά 4 ώρες, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 3 ώρες, Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 2 ώρες, Φυσική 2 ώρες, Χημεία 1 ώρα, συνολικά 12 ώρες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα υποβάλλονται από τους ή κηδεμόνες των στον Διευθυντή της σχολικής μονάδας ως τις 22 Δεκεμβρίου 2015.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση