Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Αιτήσεις έως τις 22 Δεκεμβρίου για την ενισχυτική διδασκαλία
Αιτήσεις έως τις 22 Δεκεμβρίου για την ενισχυτική διδασκαλία

Αιτήσεις έως τις 22 Δεκεμβρίου για την ενισχυτική διδασκαλία

Παιδιά που προέρχονται από λιγότερο ευνοημένες οικονομικά κοινωνικές ομάδες, αλλά και όχι μόνον, θα υποστηρίζονται από το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας και θα καλύπτουν τις τυχόν μαθησιακές τους αδυναμίες.

Η έναρξη των μαθημάτων υπολογίζεται να ξεκινήσει στο δεύτερο δεκαπενθήμερου του Ιανουαρίου του 2016, σε 515 Σχολικά Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας ανά τη χ (ένα από αυτά θα λειτουργήσει στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Ανηλίκων στην Αυλώνα), που θα απασχολήσουν 1023 καθηγητές και θα προσληφθούν με βάση τη σειράς τους στον Πίνακα Αναπληρωτών.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το 2016 προβλέπει :

Για την Α' Γυμνασίου: Μαθηματικά 4 ώρες, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 2 ώρες, εοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 3 ώρες, 1 , συνολικά 10 ώρες.

Για την Β' Γυμνασίου : Μαθηματικά 4 ώρες, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 3 ώρες, εοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 2 ώρες, 2 ώρες, Χημεία 1 ώρα, συνολικά 12 ώρες.

Για την Γ' Γυμνασίου : Μαθηματικά 4 ώρες, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 3 ώρες, Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία 2 ώρες, Φυσική 2 ώρες, Χημεία 1 ώρα, συνολικά 12 ώρες.

Οι συμμετοχής στο πρόγραμμα θα υποβάλλονται από τους ή κηδεμόνες των μαθητών στον Διευθυντή της ς μονάδας ως τις 22 Δεκεμβρίου 2015.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση