Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » 2η Συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας στη Νανοτεχνολογία και Βιο-Νανοεπιστήμες
2η Συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας στη Νανοτεχνολογία και Βιο-Νανοεπιστήμες

2η Συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας στη Νανοτεχνολογία και Βιο-Νανοεπιστήμες

To Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ (ΙΗΔΛ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) οργανώνει τη 2η Συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας στη Νανοτεχνολογία και Βιο-Νανοεπιστήμες, σε συνεργασία με τους Ισραηλινούς Φορείς Ben-Gurion University of the Negev και Weizmann Institute of Science.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στις 25-28 Οκτωβρίου 2016 στο Ξενοδοχείο Ατλαντίς, στο Ηράκλειο Κρήτης (http://www.iesl.forth.gr/conferences/ignbn2016/).

Λαμβάνοντας υπόψη τη «γειτονική σχέση» των δύο χωρών, τις κοινές αξίες και τα αμοιβαία οφέλη, αυτή η κοινή συνάντηση έχει ως στόχο την προώθηση και ενημέρωση των πρόσφατων εξελίξεων της Νανοτεχνολογίας και Βιονανοτεχνολογίας στις δύο χώρες, με προσκεκλημένες ομιλίες απο διακεκριμένους επιστήμονες. Πιο συγκεκριμένα, η συνάντηση αφορά στην ενίσχυση των σχέσεων και αλληλεπιδράσεων ανάμεσα στις επιστημονικές κοινότητες της Ελλάδας και του Ισραήλ μέσω Επισκέψεων για Ερευνητικά Εργα, Ημερίδων, Σεμιναρίων, Συνεδρίων και Θερινών Σχολείων.

Η Οργανωτική Επιτροπή από Ελληνικής πλευράς, αποτελείται από τον καθηγ. κ. Σπύρο Αναστασιάδη, Διευθυντή του ΙΗΔΛ-ΙΤΕ, καθώς και τον Δρ. Εμμανουήλ Στρατάκη και την καθηγ. κα Άννα Μητράκη, μέλη του ΙΗΔΛ-ΙΤΕ, ενώ από  Ισραηλινής πλευράς από τους κ.κ. Maya Bar Sadan από το Ben-Gurion University of the Negev και Reshef Tenne από το Weizmann Institute of Science.

Η 1η Συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας στη Νανοτεχνολογία και Βιο-Νανοεπιστήμες, που έλαβε χώρα το 2014 στο Ινστιτούτο Weizmann του Ισραήλ, στέφθηκε με επιτυχία με 36 Προσκεκλημένες ομιλίες και 32 παρουσιάσεις αφίσας (http://www.weizmann.ac.il/conferences/IGNBN2014/).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση