Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Το σόου του τοπικού Μουσολίνι
Το σόου του τοπικού Μουσολίνι

Το σόου του τοπικού Μουσολίνι

Ανκοίνωση του Μγνησίας

Aνεξάρτητα από την πολιτική του . για την επιβολή του μνημονίου και τα δεινά που αυτό επισώρευσε στο λαό, οι τραμπουκισμοί του Μπέου και των μπράβων του στη συγκέντρωση του ΚΙΔΗΣΟ αποτελούν μια φασιστικού χαρακτήρα , την οποία καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο.

Ο . μπήκε στη θέση του από τον Ελληνικό Λαό και για το συγκεκριμένο ζήτημα περισσεύουν τα νταηλίκια του Μπέου.

Η αυτή δεν έχει καμιά σχέση με αυθόρμητες εκ αποδοκιμασίας στελεχών των μνημονιακών κομμάτων που συνέβησαν πριν μερικά χρόνια. Θυμίζουμε πως και τότε επισημαίναμε την διαφωνία μας με τέτοιους τρόπους εκδήλωσης της δικαιολογημένης λαϊκής οργής και καλούσαμε σε δημοκρατική πάλη για την ανατροπή.

Το σόου του τοπικού Μουσολίνι δεν έχει καμιά συνάφεια με τον αυθόρμητο χαρακτήρα αυτών των λαθεμένων αντιδράσεων του παρελθόντος. Ο Μπέος άρπαξε την ευκαιρία κατασκευής μιας θεαματικής πρόκλησης για να παραστήσει τον φιλολαϊκό τιμωρό απέναντι σε ένα πρόσωπο που δικαιολογημένα προκαλεί αποστροφή στον λαό, ποντάροντας στο γεγονός πως ο ευάλωτος χαρακτήρας του στόχου του θα δημιουργήσει συνθήκες κοινωνικής επιδοκιμασίας του δήμαρχου – τιμωρού.

Εδώ και πολύ καιρό έχουμε επισημάνει στους δημοκρατικούς συμπολίτες μας πως στην περίπτωση του Μπέου πίσω από τον μανδύα της ακραίας γελοιότητας βρίσκεται τα απεχθές πρόσωπο του φασισμού.

Καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων αλλά και των δημοκρατικών πολιτών πρωτίστως είναι η πολιτική απομόνωση του προσώπου αυτού αλλά και των πρακτικών του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση