Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ / Το μαύρο μέτωπο «διαδηλώνει» και η συγκυβέρνηση… ενδίδει!
Το μαύρο μέτωπο «διαδηλώνει» και η συγκυβέρνηση… ενδίδει!

Το μαύρο μέτωπο «διαδηλώνει» και η συγκυβέρνηση… ενδίδει!

     <strong>   από την 

Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ

Με πολύ προσοχή παρακολουθούμε τις μεθοδεύσεις του δοσιλογισμού και του Μαύρου Μετώπου στην χώρα μας, να οργανώνει δήθεν αυθόρμητες εκδηλώσεις υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ζώνη του ευρώ και την , με το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη».

Μετά την περασμένη Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015, ένα νέο κάλεσμα οργανώνεται για την Δευτέρα 22 Ιουνίου στην πλατεία Συντάγματος, από τους ίδιους φορείς. Αυτούς, που είναι απόλυτα υπεύθυνοι για την μετατροπή της χώρας σε δουλοπαροικία του χρέους, καταδικάζοντας τους πολίτες στην ανέχεια και την εξαθλίωση, πραγματικούς στην ίδια τους την πατρίδα.

Απόλυτα συνυπεύθυνη για την εξέλιξη αυτή είναι και η σημερινή κυβέρνηση, που με την ενδοτική πολιτική της υποτιθέμενης διαπραγμάτευσης, δέχθηκε εξ’αρχής να αναβαθμίσει την πολιτική επικυριαρχία της τρόικας από έκτακτη συνθήκη σε θεσμική υποχρέωση, δρομολογώντας νέο με ανυπολόγιστες συνέπειες για την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, αλλά και για την ίδια την υπόσταση της χώρας. Για αυτό, της είναι αδύνατον σήμερα να συσπειρώσει τον λαό μας γύρω της, και να πνίξει κάθε πιθανότητα ανάκαμψης του Μαύρου Μετώπου που επιθυμεί με τις μεθοδεύσεις του να ξανασηκώσει .

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο, ότι ο λαός μας έχει πλέον απέναντί του το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του επίσημου κομματικού συτήματος. Είναι ξεκάθαρο, ότι κανένα κόμμα μέσα στη , δεν επιδιώκει την εθνική αγωνιστική ενότητα του λαού εναντίον των σύγχρονων κατακτητών της χώρας του και του ντόπιου δοσιλογισμού. Κανένα κόμμα δεν στρατεύεται για την απελευθέρωση της πατρίδας από τα σύγχρονα δεσμά της κατοχής.

Το ΕΠΑΜ εργάζεται στην κατεύθυνση συσπείρωσης όλων των ζωντανών δυνάμεων του λαού και του έθνους. Στην συσπείρωση κάθε δημοκράτη – πατριώτη, που αντιλαμβάνεται το μέγεθος της υποκρισίας του μνημονίου και αντιμνημονίου, απέναντι σε κάθε διχαστική και υποτελή τακτική προσπαθούν να επιβάλουν τα κυρίαρχα πολιτικά κατεστημένα.

Το ΕΠΑΜ καλεί τον λαό μας να διατηρήσει την αξιοθαύμαστη κοινωνική συνοχή που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα, παρά και ενάντια σε κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού του και να επενδύσει στην ενότητα που οικοδομεί το νόημα της λεύτερης πατρίδας, από κάθε εσωτερική και εξωτερική τυρρανία.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

  • Εντυπωσίασαν σε αγώνες οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/J2kMlTQVcF -

"Αλιεύοντας" την είδηση