Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Tο ΕΠΑΜ για το θέμα της ΑΓΕΤ (LAFARGE)
Tο ΕΠΑΜ  για το θέμα της ΑΓΕΤ (LAFARGE)

Tο ΕΠΑΜ για το θέμα της ΑΓΕΤ (LAFARGE)

Από την (υπό εθνικό έλεγχο Τσιμεντοβιομηχνί) ΑΓΕΤ Ηρακλής, στην (υπό μαφιόζικο έλεγχο) Καλτσεστρούτσι, κι απ' την Καλτσεστρούτσι στην (Σκουπιδοκάφτρα) πολυεθνική Λαφάρτζ- Χολσίμ (LafargeHolcim)…Εξέλιξη; … Βελτίωση; … Πρόοδος;

Λαφάρτζ: ο διεθνής «γίγαντας» του τσιμέντου, που αποπειράθηκε να κάψει μέχρι και ελαστικά αυτοκινήτων στο παρελθόν, αλλά χάριν στα αντανακλαστικά της τότε αιρετής Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και της τοπικής ς, απετράπη!

Σήμερα, αποφάσισε, σε μια (υπό ΚΑΤΟΧΗ) χώρα που διοικείται από το «εξωτερικόν», να κάψει σκουπίδια (RDF, SRF και ΟΧΙ μόνο), με πρόσχημα πάντα την οικολογία, ανακύκλωση, κ.λ.π. Η αλήθεια είναι, ότι με τη στήριξη των τοποτηρητών, που αυτοαποκαλούνται «Ελληνική Κυβέρνηση» αδειοδοτήθηκαν να κάψουν («πειραματικά» όπως μας είπε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του κ Φάμελου) ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, με ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ το Βολιώτικο λαό! Φυσικά, με τις ευχές και τις επιδοτήσεις από την «φιλάνθρωπο» ένωση που αυτοαποκαλείται Ευρωπαϊκή.
Αναρωτιόμαστε γιατί, μετά τους ελέγχους την Περιφέρειας και την επίσημη ανακοίνωσή της, δεν κινήθηκε αυτεπάγγελτα κατά των υπευθύνων της Λαφάρτζ.

Αμφιβάλλουμε, αν η αδειοδότηση για τους χιλιάδες τόνους σκουπιδιών που καίει η Λαφάρτζ, αντιστοιχεί σε παραγόμενο τσιμέντο και πού πάει αυτό το τσιμέντο, μέχρι να αρχίσει η ανοικοδόμηση των χωρών που καταστρέφουν συστηματικά οι δυτικοί «ειρηνιστές» στη Μέση Ανατολή.
Εάν οι συμπολίτες μας είναι σκεπτόμενοι πολίτες και όχι απλώς ψηφο, οφείλουν να κοιτάξουν τον εαυτό τους κατάματα και να απαντήσουν ειλικρινά σε αμείλικτα ερωτήματα, τα οποία σαφώς και θα θέσουν οι επόμενες γενιές.

Ο πάγιος εκβιασμός της οικονομικής και πολιτικής ελίτ παγκοσμίως είναι γνωστός: «ή δέχεσαι το θάνατο, ή υφίστασαι ανεργία και πείνα». Ένας τόσο φτηνός εκβιασμός, μα τόσο χρήσιμος σε όλους όσους ζουν παρασιτικά σε βάρος των πολλών και στους ντόπιους συνεργάτες τους πολιτικούς και όχι μόνο.

Οι σημειακές ΠΗΓΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ για τους πολίτες της Μαγνησίας είναι πολλές, και όχι μόνο της Λαφάρτζ! Από τις κινητές πηγές ρύπανσης (αυτοκίνητα, κ.λπ.), τις σταθερές βιομηχανικού τύπου (Χαλυβουργία, , κ.α.), Λιμάνι (σκραπ), Δίκτυο ύδρευσης (αμιαντοσωλήνες, χλωριώσεις, κατεστραμμένες σωληνώσεις), , και μια σειρά από άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες, δημιουργούν ένα –ασφυκτικά- νοσηρό περιβάλλον στο οποίο «φιλοδοξούμε» να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας!

Το Ε.ΠΑ.Μ., δεν δημιουργήθηκε για να χαϊδέψει αυτιά και να κοιμίσει συνειδήσεις, δημιουργήθηκε από Έλληνες πολίτες, ΔΗΜΟΚΡΣ και ΑΠΟΦΑΣΕΝΟΥΣ να πουν την αλήθεια, όσο επώδυνη κι αν είναι και να προτείνουν το δύσκολο δρόμο της συμμετοχής και της ευθύνης.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι οι πολίτες για να καταλάβουν αυτοί που νομίζουν ότι είναι θηρία και σπέρνουν μόνο φόβο και καταστροφή, ότι η μόνη πραγματικά τρομακτική δύναμη, είναι ο ενωμένος λαός. Αυτός που δρα χωρίς κηδεμόνες, με ελεύθερη βούληση και γνώση, με θάρρος και αξιοπρέπεια.

Οι Μαγνησιώτες δεν είμαστε πειραματόζωα κανενός υπουργού και καμιάς Λαφάρτζ. Για τις παρανομίες οποιασδήποτε εταιρίας, υπάρχει η δικαιοσύνη, η πραγματική όχι η ελληνική. Για τη μας όμως, υπεύθυνοι είμαστε εμείς! Ας το καταλάβουμε !

Καμμία πηγή θανάτου δεν είναι ανεκτή !!!
Θέλουμε να ζούμε ως ελεύθεροι άνθρωποι και όχι σαν πειραματόζωα !!!

"Αλιεύοντας" την είδηση