Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΑΡΘΡΑ » Τέσσερις Εύκολοι Τρόποι για να Αυξήσετε την Πελατεία στην Ταβέρνα σας
Τέσσερις Εύκολοι Τρόποι για να Αυξήσετε την Πελατεία στην Ταβέρνα σας

Τέσσερις Εύκολοι Τρόποι για να Αυξήσετε την Πελατεία στην Ταβέρνα σας

 

Σε μι εποχή που πολλοί άνθρωποι ντιμετωπίζουν οικονομικά στενέματα και λόγω της πανδημίας παρέες χωρίζονται στον εσωτερικό και χώρο ενός μαγαζιού είναι λογικό να ανησυχείτε ότι ίσως να μην πάνε οι δουλειές όσο καλά θα θέλατε ή θα ελπίζατε. 

Βέβαια, μέχρι να φτάσετε στο τέλος αυτού του άρθρου ίσως να έχετε αλλάξει γνώμη, καθώς θα παρουσιαστούν 4 απλοί και έξυπνοι τρόποι για να καταφέρετε όχι μόνο να διατηρήσετε αλλά και να αυξήσετε τον αριθμό των ανθρώπων που διαλέγουν εσάς για την διασκέδασή τους.

Είστε έτοιμοι να μάθετε αυτούς τους φοβερούς τρόπους;


  1. Το του μαγαζιού

Θα έχετε ακούσει ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι το παν. Πρόκειται για μια μεγάλη αλήθεια, και για αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να διαμορφώσετε μια φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα, που θα σαγηνεύει τον κάθε πελάτη που εισέρχεται στο μαγαζί σας και θα θέλει να επιστρέψει εκεί ξανά και ξανά. Πώς θα καταφέρετε κάτι τέτοιο; Η διακόσμηση είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε. Ακολουθήστε πιστά μια τάση, είτε είτε πιο μοντέρνα και γεμίστε τον χώρο με αναπαυτικά καθίσματα και φώτα, ώστε να απολαμβάνουν οι πελάτες σας το φαγητό τους χωρίς περισπασμούς και ενοχλήσεις. 

Επιπλέον, η κυριολεκτική ζεστασιά παίζει μεγάλο ρόλο. Αν και τα ενεργειακά έξοδα είναι σίγουρα αυξημένα, το φυσικό αέριο για επιχειρήσεις από την Watt+Volt ή από κάποιον άλλο πάροχο θα διατηρεί το μαγαζί σας ζεστό για όσες ώρες υπάρχουν πελάτες μέσα. 


  1. Σωστή λειτουργία 

Όλοι οι άνθρωποι χαίρονται να ενισχύουν και να υποστηρίζουν που βάζουν τα δυνατά τους και φροντίζουν ώστε όλα να λειτουργούν σωστά. Για αυτό είναι σημαντικό να μην δίνετε υπο στους πελάτες που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Πάντα θα πρέπει να είστε πανέτοιμοι να υποδεχτείτε πελάτες στην έναρξη της ώρας λειτουργίας, να εκπαιδεύετε προσεκτικά το προσωπικό, να ανανεώνετε τους καταλόγους, ο επαγγελματίας υδραυλικός από το episkeuazo.gr να έρχεται συχνά για να συντηρεί τα ψυγεία, τους καταψύκτες και να επιδιορθώνει βλάβες. Όλοι οι πελάτες θα μετατρέπονται γρήγορα σε τακτικούς θαμώνες, αφού θα ξέρουν ότι δεν θα υπάρχουν άσχημες εκπλήξεις στο μαγαζί σας. 


  1. Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις μέρες μας έχει διαμορφώσει και αναπτύσσει την διαδικτυακή της παρουσία. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί έτσι επιτρέπει σε όλους τους χρήστες του ίντερνετ να ανακαλύψουν το μαγαζί τους και να το επισκεφτούν. Είναι απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι η διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης μιας επιχείρησης δεν είναι το ίδιο με τους προσωπικούς λογαριασμούς που έχει όλος ο . Η διαχείριση social media από την Lithos Digital σημαίνει ότι υλικό που στοχεύει ένα συγκεκριμένο κοινό χρηστών θα ανεβαίνει συχνά και η πρόοδος κάθε ανάρτησης θα παρακολουθείτε και θα επηρεάζει το πλάνο στρατηγικής. 


  1. Συνεργασία με εταιρείες delivery


Ένας ακόμα μοντέρνος τρόπος για να αυξήσετε την πελατεία σας είναι να ενταχθείτε σε διαδικτυακές εφαρμογές που παρουσιάζουν στους χρήστες όλα τα μαγαζιά από τα οποία μπορούν να παραγγείλουν φαγητό και να φτάσει μέσα σε λίγη ώρα στο σπίτι τους. Αυτός ο τρόπος παραγγελίας φαγητού στο σπίτι είναι πολύ διαδεδομένος με τους νέους ανθρώπους και σίγουρα θα άξιζε να τον δοκιμάσετε. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση